Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Čist zrak v prostoru – Mitsubishi MSZ-AY

Čas branja: 2 min 24.04.2023 Napisal: Montair™
Čist zrak v prostoru - Mitsubishi AY

Mitsubishi Electric MSZ-AY prinaša novosti za še bolj čist zrak.

Pomlad je čas, ko so v zraku alergeni, in tako ljudje iščejo zavetje pred alergijami v zaprtih prostorih. Mitsubishi Electric, eden izmed vodilnih proizvajalcev klimatskih naprav, je razvil novo linijo klimatskih naprav MSZ-AY, ki ne le zagotavljajo prijetno temperaturo v prostoru, ampak tudi skrbijo za čist zrak. V tem članku bomo podrobneje spoznali, kako delujejo nove klimatske naprave MSZ-AY ter kako lahko pripomorejo k izboljšanju kakovosti zraka v prostoru.

Novi model klimatskih naprav MSZ-AY ne le zagotavlja prijetne temperature v prostoru, ampak tudi skrbi za čist zrak.

Filter Plasma Quad Plus

Mitsubishi Electric je oblikoval poseben sistem za filtriranje zraka imenovan Plasma Quad Plus, ki je namenjen ljudem, ki imajo težave z dihanjem. Ta filter lahko odstrani različne onesnaževalce zraka, kot so pelod, virusi, bakterije, glive, prah in zelo majhne delce, velikosti le 2,5 mikrometra, ki lahko sicer škodujejo zdravju. Za namestitev tega dodatnega filtra Plasma Quad Plus imajo nove enote serije AY dodatni prostor z globino 26 mm, v katerega lahko filter hitro vgradimo.

V-Blocking filter

Čist zrak v prostoru - Mitsubishi AY

V-Blocking filter pomaga odstraniti delce in aleregene iz zraka.

V-Blocking filter pomaga odstraniti delce in aleregene iz zraka

Zaradi V-Blocking filtra, ki poleg Quad Plasma filtra čisti zrak, klimatske naprave Mitsubishi Electric delujejo kot zaščita pred delci onesnaženja v zraku. Ta filter hitro nevtralizira škodljive snovi, saj se ga dobro oprimejo. Novi V-Blocking filter je pravzaprav izboljšana verzija ioniziranega srebrnega filtra, ki opravlja protivirusno zaščito. Poleg tega so ti filtri enostavni za namestitev in zamenjavo zaradi svoje tekstilne zasnove.

Novi V-Blocking filter je pravzaprav izboljšana verzija ioniziranega srebrnega filtra.

Samočistilna funkcija

Nova serija AY ima funkcijo samodejnega čiščenja, ki zagotavlja svež zrak brez vonja. Ob vklopu samodejnega čiščenja se naprava popolnoma posuši, kar preprečuje nastanek plesni in s tem tudi razvoj neprijetnih vonjav. Poleg tega ima naprava nove serije AY dvojno zaščitno prevleko Dual Barrier, ki ohranja vitalne dele čiste. Ta zaščitni premaz preprečuje, da bi se prah in umazanija nabirala na delih, kar zagotavlja, da je zrak, ki ga dihamo, čist.

Pripravite se na brezskrbno poletje.

Zaključek

Skupina Mitsubishi Electric je razvila novo serijo klimatskih naprav AY, ki vključujejo številne izboljšave in nove funkcije za zagotavljanje svežega, čistega in zdravega zraka v zaprtih prostorih. Te funkcije vključujejo Plasma Quad Plus filter, V-Blocking filter, samodejno čiščenje in Dual Barrier prevleko, ki zagotavljajo učinkovito filtriranje škodljivih snovi, preprečevanje rasti plesni in ohranjanje čistosti naprave. Nova serija klimatskih naprav AY predstavlja napredek v tehnologiji čiščenja zraka in zagotavlja bolj zdravo okolje za vse, ki se borijo s težavami z dihali ali želijo ohranjati čist in zdrav zrak v svojem domu ali pisarni.

Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte