Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Enostavno, učinkovito in napredno upravljanje klimatske naprave

Čas branja: 2 min 24.10.2023 Napisal: Montair™
Napredno upravljanje klimatske naprave

MELCloud - prihodnost s klimatskimi napravami

Skoraj vsi smo že kdaj doživeli ta neprijeten občutek, ko smo pozabili izklopiti katero od naprav v našem domu. Še bolj znani pa je trenutek ko smo se po dolgem in napornem dnevu vrnili v peklensko vroč dom.

S pomočjo aplikacije MELCloud in Wi-Fi povezave so izzivi postali stvar preteklosti.

MELCloud je napredna aplikacija, ki vam omogoča upravljanje klimatskih naprav, toplotnih črpalk ter prezračevalnih naprav znamke Mitsubishi Electric, na daljavo. Ne glede na to, ali ste doma ali na poti, lahko preprosto dostopate do svojih naprav preko osebnih računalnikov, tablic ali pametnih telefonov. Preprosto in udobno - to je prihodnost, ki jo prinaša MELCloud.

Prednosti uporabe aplikacije MELCloud:

S samo nekaj dotiki na vaši napravi (telefon, tablica ali računalnik) lahko nadzorujete temperaturo, način delovanja, hitrost ventilacije ter pozicijo pihanja. Nikoli več vam ne bo treba iz udobnega naslonjača, da bi upravljali nastavitve klimatske naprave in ostalih naprav za hlajenje, prezračevanje in ogrevanje.

  • Prilagodljivost: Ne glede na to, ali ste v službi ali na dopustu, lahko z uporabo MELCloud aplikacije spremljate in spreminjate stanje vaših naprav.
  • Energijska učinkovitost: S preprostim upravljanjem vaše naprave lahko bolj natančno uravnavate porabo energije glede na vaše potrebe. To pomeni večjo učinkovitost in prihranek pri stroških energije.
  • Samodejne posodobitve: MELCloud omogoča tudi samodejne posodobitve programske opreme naprav. Vaše naprave bodo vedno delovale optimalno.

MEL Cloud in enostavna navodila za uporabo:

  • Pridobite svoj Wi-Fi vmesnik: Preden se podate v svet MELCloud, si priskrbite Wi-Fi vmesnik za vašo napravo. Ta vam omogoča povezavo z oblakom in upravljanje preko aplikacije.
  • Povezava z usmerjevalnikom: Povežite Wi-Fi vmesnik z vašim brezžičnim usmerjevalnikom/routerjem.
  • Prenesite aplikacijo: Prenesite aplikacijo MELCloud na svojo pametno napravo. Aplikacija je na voljo za Android, iOS in Windows.
  • Povežite svoj pametni telefon: Sledite preprostim navodilom za povezavo vaše naprave z aplikacijo MELCloud.
  • Uživajte v brezskrbnosti: Ko je vaša naprava povezana, lahko začnete uporabljati aplikacijo MELCloud za popoln nadzor vaših naprav.

Pridružite se nam v prihodnosti udobja z MELCloud in uživajte v upravljanju vaše klimatske naprave!

Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte