Klima Cooper&Hunter Arctic

od 496.93 €

Klimatska naprava Cooper&Hunter Arctic

Klimatska naprava Cooper & Hunter Arctic, ki je ima območje gretja od -15°C do +48°C za hlajenje in jo je možno upravjlati kar preko telefona.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Pri nakupu različnih električnih naprav vsi potrošniki stremimo k energetsko čim bolj varčnim porabnikom. Zavedati se je potrebno, da je poraba električne energije izjemno pomemben dejavnik, ki vpliva na celoletne stroške električne energije. In nič drugače ni tudi s klimatskimi napravami. Svetujemo vam, da izbirate med energetsko varčnimi modeli, med katerimi je tudi klimatska naprava Arctic Inverter. Tehnologija za stabilno delovanje kompresorja omogoča majhno porabo energije, zato se lahko klimatska naprava pohvali z energijskim razredom A++ pri hlajenju oziroma A+ pri ogrevanju. V načinu hlajenja je sezonski koeficient učinkovitosti SEER 7,0, v načinu gretja pa je SCOP 4.

Kupi

Celotno klimatsko napravo Cooper & Hunter Arctic tvorita notranja in zunanja enota. Notranjo enoto enostavno namestite na eno izmed sten v vašem bivalnem prostoru, zunanjo enoto pa se običajno namesti na eno od zunanjih sten. Klimatska naprava ima vgrajeno proti zamrzovalno funkcijo in grelni kabel, ki sta zagotovilo, da ne bo prišlo do neprijetnih nevšečnosti pri nizkih zunanjih temperaturah.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.