Klima Cooper&Hunter Veritas Alpha

od 364.19 €

Klimatska naprava Cooper&Hunter Veritas

Cooper & Hunter Alpha je nova serija vrhunskih klimatskih naprav, ki se lahko pohvali s serijo klimatskih naprav. So energetsko izjemno učinkovite, ampak so tudi cenovno dostopne številnim potrošnikom.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Model Alpha je preprosta in kompaktna klimatska naprava. Gre za stensko klimatsko napravo, torej notranjo enoto namestite na stene kateregakoli bivalnega prostora v vašem domovanju. Na tržišču lahko izbirate med različnimi velikostmi notranje in zunanje enote, tako da model Alpha zagotovo ustreza tudi najmanjšim prostorom. Posamezni modeli Alpha se med seboj razlikujejo tudi po svoji kapaciteti. Tako lahko glede na svoje potrebe, izberete vam najbolj primernega. Na voljo so vam modeli z močjo od 2,6 kW in vse do 7 kW. Odločite se lahko tudi za multi sistem, pri katerem je več notranjih enot povezanih z eno zunanjo enoto.

Kupi

Upravljanje modela Alpha je izjemno enostavno. Zelo dobro se boste znašli s premium daljinskim upravljalcem, ki ima ergonomsko obliko z osvetljenim ozadjem. Najbolj pomemben podatek pa je ta, da vam omogoča številne funkcije, s katerimi bo vaše bivanje postalo še bolj udobno. Poleg osnovnih funkcij, kot so na primer vklop, izklop, nastavitev temperature ali nastavitev pozicije loput, vam daljinski upravljalec omogoča nočni način delovanja. V tem primeru bo vaša klima delovala še bolj tiho in vas ne bo motila pri dnevnem počitku ali spanju. Z daljinskim upravljalnikom lahko tudi vklopite funkcijo samodejnega čiščenja notranje enote, s funkcijo časovnika pa si lahko nastavite delovanje klimatske naprave ob željenih urah.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.