Klimatska naprava Daikin FTXJ Emura

od 1187.74 €

KLIMATSKA NAPRAVA DAIKIN FTXJ EMURA

Daikin Emura je namenjena najbolj zahtevnim kupcem. Tehnologija klimatskih naprav napreduje tudi v smeri njihovega estetskega videza.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Modern dizajn

Tehnologija klimatskih naprav napreduje tudi v smeri njihovega estetskega videza. Le ta postaja zelo pomemben dejavnik pri namestitvi klimatske naprave v bivalni prostor. Potrošniki danes niso zadovoljni le z enostavno oblikovanimi klimatskimi napravami oglatih oblik, temveč iščejo kakovostne klimatske naprave, ki bi hkrati tudi estetsko čim bolj ustrezale v bivalni prostor. V kolikor spada v to vrsto kupcev bo klima naprava Daikin Emura prava izbira za vas.

Kupi

Za svoj vrhunski dizajn je klimatska naprava Daikin Emura prejela številne nagrade. Klimatska naprava predstavlja popolno povezavo med vrhunsko tehnologijo in estetskim videzom. Dobavljiva je v dveh barvah, in sicer v beli in sivi oziroma srebrni barvi. S svojim zunanjim videzom pa predstavlja velik preskok in izjemen oblikovalski dosežek. Tako jo lahko namestite v katerikoli prostor, saj se bo s svojim dizajnom popolnoma ujemala s preostalim pohištvom.

Kupi

Napredna filtracija zraka

Klimatske naprave Daikin Emura so izjemno prijazne do vseh uporabnikov, še posebej alergikov. Imajo skoraj neslišno delovanje, hkrati pa bistveno pripomorejo h kakovosti zraka v prostoru. Vgrajeni srebrni filter za odstranjevanje alergenov in čiščenje zraka ulovi kar 99 % ali več svetnega prahu in pršic. Dodatni filter za odstranjevanje neprijetnih vonjav pa poskrbi za prijeten vonj v bivalnem prostoru.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.