Brezplačno svetovanje: 069 773 173

Brezplačna poštnina

Ob nakupu na spletni trgovini Pravaklima.si prejmete popolnoma brezplačno dostavo.

14-dnevno jamstvo

Po 14-ih dneh od nakupa lahko izdelek vrnete, brez vprašanj in povrnili bomo kupnino. *Obračunamo le stroške poštnine, ki so nastali pri pošiljanju.

Brezplačno svetovanje (8:00 - 16:00): 069 773 173

Klimatska naprava Kaysun

Klimatska naprava Kaysun CASUAL CASUAL

Klimatska naprava, ki prepriča z odličnim delovanjem, ob tem pa je cenovno ena bolj ugodnih. Kakovost, ki gre z roko v roki z dostopnostjo cene.

Hlajenje in ogrevanje
Hladilno sredstvo R32
Brezžično upravljanje
Tiho delovanje

Zakaj bi izbrali prav to napravo?

 • Eleganten in preprost dizajn.
 • Nizka raven hrupa in energetska učinkovitost.
 • Ugodna cena glede na kakovost.

delivery Dobava naprave: 5 dni. Predvidena dobava: 03.10.2023

Izberite moč naprave
Počisti
Izberite želeno storitev

Izračun obrokov

Dostava
Garancija
Plačilo
Varnost

Španska blagovna znamka Kaysun vam zagotavlja najboljše stanovanjske in industrijske rešitve s celovito, raznoliko ponudbo izdelkov klimatskih sistemov. Vrhunska kakovost hlajenja, s katero v svojem domu ustvarite svežino, po najbolj dostopnih cenah! »Primerjava modelov

Energetsko varčna naprava

Kaysun CASUAL klimatska naprava je energetsko varčna naprava za stanovanjsko in profesionalno rabo, ki je tudi izredno prijazna okolju.

Energetsko varčna naprava

Stilsko dovršena oblika

Stilsko dovršena oblika

Ta nevpadljiva, elegantna in vizualno prijetna klimatska naprava španske blagovne znamke z azijskim poreklom bo lepo zaokrožila vsak prostor.

Učinkovitost ob nizki ceni

Iščete klimatsko napravo, ki vam omogoča vse, kar potrebujete od kakovostne naprave po izredno ugodni ceni? Našli ste svojo perfektno izbiro!

Prednosti

Katalog

Vas zanima več tehničnih lastnosti?
Prenesite Kaysun Casual katalog.

 • Do 3 leta garancije (do 5 let na delovanje kompresorja).
 • Naprava, pri kateri ni treba izbirati med kakovostjo in ceno.
 • Omogoča opcijsko upravljanje na daljavo preko Wi-Fija.
 • Je prijazna okolju – uporablja plin R32.
 • Dobra energetska učinkovitost.
 • Zagotavlja nizko raven hrupa.

Pogosta vprašanja

Ko izbirate klimatsko napravo, je ključno, da klimatska naprava ustreza potrebam vas in vaših prostorov. Pri tem bodite pozorni na to, da je njena energijska učinkovitost zadostna za vaše prostore ter da ima potrebne tehnične funkcionalnosti. Klimatska naprava naj bo kar se da varčna, saj bo to vplivalo na dolgoročne stroške, povezane s klimatsko napravo.

Pri izbiri moči klimatske naprave upoštevajte sledeče dejavnike:

 • velikost prostora,
 • število ljudi, ki prostor uporabljajo, in
 • lego prostora.

IZRAČUN MOČI KLIMATSKE NAPRAVE

Kako narediti izračun? Za izračun potrebne moči klimatske naprave zmnožite število kvadratnih metrov z višino prostora. V kolikor gre za slabše izolirano stavbo dobljen znesek zmnožite s 35, če gre za boljše izolirano stavbo, pa s 25.

Primer: 50 m2 x 2,5 višine x 25 = 3152. V tem primeru boste potrebovali klimatsko napravo moči okrog 3,2 kW.

Če prostor uporablja večje število ljudi, se nagibajte k izbiri močnejše naprave, prav tako, če je prostor pozicioniran na strani objekta, kjer vanj večji dan sveti močno sonce. Vse to so okvirne smernice in Pravaklima ne odgovarja za posledice odločitev, narejenih na njihovi podlagi. Predlagamo vam, da v splošnem rajši izberete močnejšo napravo kot šibkejšo in si s tem zagotovite zadostno hlajenje.

Pri nakupu klimatskih naprav vam priznamo sledečo garancijo:

 • Mitsubishi Electric - 3 leta
 • Kaysun - 3 leta na delovanje klimatske naprave, 5 let na delovanje kompresorja.
 • LG - 3 leta.
 • Cooper&Hunter - hišne klimatske naprave - 5 let; multy in profesionalna klimatizacija - 3 leta.
 • Samsung - 2 leti.
 • Daikin - 2 leti.
 • Gree - 2 leti.
 • Panasonic - 2 leti.
 • Toshiba - 3 leta.
 • Hisense - 2 leti.

Garancija na montažo - 1 leto.

Pri Praviklimi se trudimo, da vam omogočimo kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Zato so vam pri nas na voljo raznoliki načini plačil. Med njimi so plačilo preko UPN plačilnega naloga (plačilo preko TRR - transakcijskega računa), obročno plačilo preko storitve Leanpay in plačilo s plačilno kartico.

Predviden dobavni rok je od 3 do 7 dni, predviden rok izvedbe montaže pa od 7 do 10 dni. Ob tem bodite pozorni na to, da se v času, ko je povpraševanj po klimatskih naprav največ (od maja do avgusta), roki za dobavo in izvedbo montaž lahko podaljšajo.

Dostava je brezplačna.

Mnenja uporabnikov

Uporabnik

Aleksander Lorber

5

Zame je zelo pomembna, ne samo naprava, ampak tudi storitev! Vedno rad pohvalim, kadar dobim dobro storitev, pa nisem nezahteven uporabnik! Tule je bilo res na nivoju, spletna trgovina kot taka ima vse zapisano jasno in pregledno. Ob klicu sem imel dobro izkušnjo in tudi izvedba montaže je bila brez zapletov.

Uporabnik

Janko Jedić

5

Za našo mansardo več kot odlična izbira! Cena je zelo ugodna..morda bi vzel wifi, ki ga nisem, kar mi je malo žal. Drugače pa dela za enkrat tipi topi.

Uporabnik

Ana C.

3

Ta klima mi je sicer ok, ampak morda ni ravno dovolj močna, drugič bi se raje odločila za močnejšo. Nekaterih funkcij nima, ki jih imajo mitsubishi naprave, a za nezahtevne uporabnike ima vse kar rabiš.

Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba
0
0
Košarica
Košarica je praznaNadaljuj nakupovanje
×