Klimatska naprava Panasonic Compact Inverter

od 699.28 €

Klimatske naprava Panasonic TZ Compact

Klimatske naprave Panasonic veljajo za ene izmed bolj naprednih in varčnih klimatskih naprav na tržišču. S svojo sodobno in napredno tehnologijo ter izjemno tihim delovanjem vam omogočajo popolno udobje v vašem domu preko celega leta. Podobno velja tudi za modele Panasonic Compact, ki veljajo za serijo izdelkov, ki so idealno zasnovani za domačo uporabo.

Obrestno financiranje

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Klimatske naprave Panasonic Compact so nova generacija klimatskih naprav s hladilnim sredstvom R32. Omenjeni hladilni sistem je zelo enostaven za vgradnjo, hkrati pa je tudi okolju prijazen in energetsko varčen. V ponudbi klimatskih naprav Panasonic Compact lahko izbirate med različnimi modeli. Različni modeli imajo različno moč delovanja, od 2 kW do 7 kW, pri čemer se izbira moči delovanja klimatskih naprav prilagaja tako, da ustreza bivalnemu prostoru in slogu. Klimatske naprave tako ustrezajo v prostore vseh velikosti, kjer dosegajo optimalno učinkovitost.

Kupi

Poleg izjemne funkcionalnosti pa se klimatske naprave Panasonic Compact ponašajo tudi z izjemno naprednim sistemom za čiščenje zraka. Vsi modeli imajo vgrajen filter proti plesni oziroma protibakterijski filter. Filter združuje v sebi protialergijsko, protivirusno in protibakterijsko funkcijo. S tako naprednim čistilnim sistemom bo zrak v vašem domu vedno čist in brez neprijetnih vonjav.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.