Klimatska naprava Panasonic Standard Inverter

od 553.31 €

Klimatska naprava Panasonic FZ Standard

Trenutnim podnebnim spremembam v okolju sledi tudi tehnološki razvoj klimatskih naprav. V tem smislu so klimatske naprave Panasonic ene bolj naprednih in inovativnih klimatskih naprav na tržišču. Generacija klimatskih naprav FZ Standard, z vgrajenim hladilnim plinom R32, so inovativne v vsakem pogledu: v primerjavi z drugimi hladilnimi sredstvi pa ima bistveno manjši vpliva na okolje in varčuje z energijo.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Velike energijske prihranke omogoča inverter tehnologija, ki porabi le toliko energije kot jo potrebuje. Panasonic pri tem stavi na kakovostne kompresorje, ki predstavljajo srce vsake klimatske naprave. Vrtilna hitrost kompresorja se prilagaja pogojem v prostoru. Ob zagonu se moč delovanja poveča zato, da se čim prej doseže željeno temperaturo. Ko pa je temperatura nastavljena, je za njeno ohranjanje potrebno manj moči. Temperatura v prostoru je tako vedno enaka, brez nihanj, ne glede na obremenitev prostora. Na ta način je poraba električne energije bistveno manjša.

Kupi

Poleg inverter tehnologije in energetske učinkovitosti, naj poudarimo še nekaj tehnoloških prednosti, ki vas bodo zagotovo navdušile. Klimatske naprave Panasonic FZ Standard imajo izjemno tiho delovanje pri 20 db. Vgrajen imajo filter PM2,5 za čist zrak v notranjih prostorih. Ta filter lahko prestreže izjemno majhne trdne delce do 2,5 mikrona, vključno z nevarnimi onesnaževalci kot sta cvetni in hišni prah. Za še bolj prijetno bivanje v vašem domu pa poskrbi dodatna funkcija nevtralizacije neprijetnega vonja, s katerim ne boste imeli več težav v vašem domu. Ker pa se klimatske naprave Panasonic FZ Standard pohvalijo s funkcijo hlajenja z blagim sušenjem, se boste izognili tudi nastanku vlage v prostoru.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.