Klimatska naprava Samsung WINDFREE Elite

od 1074.36 €

Klimatska naprava Samsung WindFree Elite

Nedaleč nazaj je Samsung Electronics predstavil svojo prvo Wind Free stensko klimatsko napravo, ki predstavlja pravo revolucijo v svetu klimatskih naprav. Klimatska naprava Elite se lahko pohvali z integrirano Samsungovo ekskluzivno Wind-Free™ hladilno tehnologijo, ki poskrbi za energetsko učinkovitost hlajenja brez nelagodja, ki ga sicer povzroča direkten hladen zračni tok.

+ 100€ polog
Obrestno financiranje

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Patentirana WindFree tehnologija

Klimatsko napravo Samsung Windfree ELITE uvrščamo v najvišji energijski razred A+++ tako pri hlajenju kot tudi pri ogrevanju, pri čemer uporablja okolju prijazno in izjemno učinkovito hladilno sredstvo R32. Rezultati njenega delovanja bodo tako vidni že po nekaj dneh, zelo hitro pa boste to opazili tudi na vašem računu za električno energijo.

Kupi

Pametna klima naprava

Ste se do sedaj izogibali klimatskim napravam zaradi njihovega ustvarjanja neprestanega občutka prepiha v prostoru ali pa njihovega hrupnega delovanja? S klimatsko napravo Samsung Windfree ELITE so takšne skrb sedaj popolnoma odveč. Posebna in inovativna tehnologija hlajenja Wind-Free omogoča, da se zrak širi skozi 23.000 mikroskopsko majhnih luknjic, kar preprečuje neposredni prepih, hkrati pa vam zagotavlja še bolj enakomerno hlajenje širšega in večjega prostora.

Kupi

Doživite inteligenten način udobja s funkcijo AI Auto Comfort *. Samodejno optimizira različne načine ogrevanja oz. hlajenja preko analize sobnih vzorcev in vzorcev uporabe **. Glede na vašo želeno temperaturo bo funkcija samodejno preklopila v ustrezen način za vzdrževanje optimalnih pogojev.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.