Toplotna črpalka LG Therma V Split

od 5793.15 €

Toplotna črpalka LG Therma V

LG ponuja na tržišču Therma V v split izvedbi. Zunanja enota je lahko kar do 50m oddaljena od stavbe in je z notranjo enoto povezana z Cu cevmi, v katerih je plinski medij R 410 A. Notranjo enoto lahko zaradi svoje lične, majhne in tihe izvedbe postavite kjerkoli v kurilnici, na hodnik ali drugi prostor.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Varčno ogrevanje sanitarne vode

Toplotne črpalke Therma V je mogoče idealno prilagoditi za izpolnjevanje vseh potreb samostojnih ali večstanovanjskih hiš. Toplotne črpalke niso narejene samo za nove hiše, z manjšimi spremembami jih lahko namestimo tudi v starejših zgradbah in s tem začnete varčevati kar takoj.

Kupi

Zakaj ThermaV?

Therma V toplotne črpalke uporabljajo zunanji zrak kot vir toplote. Toplotna črpalka lahko tudi pri nizki temperaturi pridobi dovolj energije, da ogreje prostore. Zahvaljujoč inverterski tehnologiji, ki je vgrajena v LG toplotnih črpalkah, lahko dosežejo koeficient učinkovitosti (COP) do 4,49, kar pomeni, da lahko vsaka 1 kWh električne energije proizvede več kot 4kWh toplote. Tako je poraba energije pravzaprav precej nižja kot pri katerem koli drugem sistemu ogrevanja.

Kupi

Primerna za vse vrste hiš

LG inverterska tehnologija se prilagodi zahtevam glede na dejanske izgube toplote v hiši. Temperatura se vzdržuje na konstantni ravni, ne glede na vremenske spremembe. Če je potrebno povečanje energije, bo Therma V avtomatično povečala moč in obratno. Rezultat je konstantna temperatura in nizka poraba.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.