Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Ecodan

od 4960.52 €

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Ecodan

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Ecodan so primerne za objekte s talnim ogrevanje oziroma novogradnje. Toplotnih črpalke Ecodan omgočajo varčen način ogrevanje – izkoristite toplotno energijo ter jo uporabljate za prijetno ogrevanje prostorov in ogrevanje sanitarne vode.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Do -3200€ s strani Eko sklada

Varčen vir ogrevanja

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Ecodan deluje tudi v pogojih, ki so za konkurenčne rešitve toplotnih črpalk prezahtevni. Toplotna črpalka Ecodan ogreva vodo do 60°C kar pomeni da ni nujna menjava oziroma predimenzioniranje obstoječega radiatorskega gretja saj dosega vrhunsko učinkovitost. Zubadan tehnologija je idealna rešitev za ogrevanje novogradenj in obstoječih objektov kateri imajo slabšo izolacijo.

Kupi

Brezskrbno udobje

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Ecodan se ponaša tudi z dovršeno DEFROST oziroma način odtaljevanja kateri poskrbi da v hladnih zimskih dneh ko se nabere sneg, led na uparjalniku naprave sproži proces odtaljevanja in tako omogoči nemoteno delovanje naprave. Interval odtaljevanja se avtomatično določi na podlagi faktorjov kot so: Zunanja temperatura, temperatura uparjalnika in čas odtaljevanja s temi podatki lahko preračuna idealno časovno razmerje med procesi odtaljevanja kateri so v primerjavi z drugimi napravami krajši do celo 50%.

Kupi

Nov hladilni medij R32

Toplotne črpalke Ecodan lahko oskrbujejo s toploto za ogrevanje prostorov ali sanitarne vode različne velikosti objektov s ploskovnim ali radiatorskimi ogrevali tudi pri nizkih temperaturah okolja. Novi modeli PUD-SWM s hladilnim sredstvom R32 združujejo vrhunsko energetsko učinkovitost z že znanimi rešitvami ohišja za tiho in zanesljivo delovanje.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.