Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Klimatske naprave Cooper&Hunter: Primerjava modelov

Cooper&Hunter

Klimatske naprave Cooper&Hunter

Ko gre za izbiro klimatske naprave, je pomembno upoštevati nekaj dejavnikov, ki lahko vplivajo na vašo odločitev. Spodaj je nekaj ključnih točk, ki vam pomagajo pri izbiri:

  1. Učinkovitost in energetska učinkovitost: Preverite energetsko učinkovitost klimatskih naprav, ki jih nameravate kupiti. Oglejte si oznake energetske učinkovitosti, kot so SEER (sezonska učinkovitost hlajenja) in SCOP (sezonska učinkovitost ogrevanja), ter izberite model z visoko energetsko učinkovitostjo.
  2. Funkcionalnosti in lastnosti: Različni modeli klimatskih naprav lahko imajo različne funkcionalnosti in lastnosti. Preverite, ali klimatska naprava ponuja želene funkcionalnosti, kot so načini delovanja (hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, razvlaževanje), daljinski upravljalnik, Wi-Fi, programabilni časovnik, filtriranje zraka, tiho delovanje in druge funkcije, ki so vam pomembne.
  3. Velikost in zmogljivost: Ocenite velikost prostora, ki ga želite klimatizirati, in preverite, ali izbrani modeli ustrezajo potrebni zmogljivosti. Preverite specifikacije proizvajalca ali se posvetujte s strokovnjakom, da ugotovite, kateri model je primeren za velikost vašega prostora.
  4. Cenovni razpon: Upoštevajte svoj proračun pri izbiri klimatske naprave. Cenovni razpon med modeli se lahko razlikuje, zato izberite tisti model, ki ustreza vašemu finančnemu okviru. Vendar ne pozabite upoštevati tudi drugih pomembnih dejavnikov, kot so učinkovitost in zmogljivost.
  5. Oblikovanje in slog: Če vam je estetika pomembna, lahko upoštevate tudi oblikovanje klimatske naprave (ohišja). Preverite videz, barvo, velikost in druge oblikovalske elemente modelov ter izberite tisto, ki se najbolj ujema z notranjo opremo prostora in vašim osebnim okusom.

Cooper&Hunter MAJESTY

Listki Cooper&Hunter MAJESTY

Cena: 658,80  - 1.190,27 

Cooper&Hunter Majesty je primerna za hlajenje in ogrevanje v različnih razmerah (tudi v ekstremnih). Z G-AI tehnologijo zagotavlja optimalno energetsko učinkovitost, Wi-Fi povezljivost pa omogoča enostavno upravljanje preko telefona. Naprava se ponaša s sodobnim dizajnom, napredno filtracijo zraka in privlačnim razmerjem med kvaliteto in ceno. Vse to jo postavlja kot odlično izbiro za tiste, ki iščejo kombinacijo tehnologije, učinkovitosti in estetike.


Cooper&Hunter ARCTIC

Listki Cooper&Hunter ARCTIC

Cena: 549,00  - 1.604,18 

Cooper&Hunter Arctic združuje funkcije hlajenja in ogrevanja. Z visoko energetsko učinkovitostjo in nizko porabo energije je idealna izbira za tiste, ki iščejo dolgoročne prihranke. Ta model je tudi cenovno dostopen, kar pomeni, da ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Dodatne funkcije, kot so Wi-Fi povezljivost in časovnik delovanja, zagotavljajo udobje in enostavnost uporabe. Z modernim dizajnom se bo ta naprava lepo zlila z vsako notranjostjo. Izbira tega modela vam obljublja udobje in učinkovitost, ne glede na letni čas.


Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL

Listki Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL

Cena: 826,67  - 1.586,44 

Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL je vrhunska naprava, namenjena za hlajenje in ogrevanje srednje velikih prostorov. Z napredno inverter tehnologijo, ionizatorjem zraka in Wi-Fi povezljivostjo zagotavlja visoko učinkovitost in udobje. Zaradi grelnega kabla je primerna za učinkovito ogrevanje tudi v zimskih dneh. Elegantne oblike v štirih barvah omogočajo prilagajanje videzu prostora. V cenovnem razredu se uvršča med dražje modele, vendar z visoko energetsko učinkovitostjo in dolgotrajno zanesljivostjo ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno.


Cooper&Hunter VERITAS

Listki Cooper&Hunter VERITAS

Cena: 527,04  - 1.653,45 

Cooper&Hunter Veritas je odlična izbira za tiste, ki iščejo energetsko učinkovito in cenovno dostopno rešitev za ogrevanje in hlajenje. Njen preprost in praktičen dizajn omogoča enostavno prileganje v večino prostorov. S funkcijo Wi-Fi povezljivosti, omogoča brezžično upravljanje in nastavitev časovnika delovanja. Naprava se ponaša z naprednimi funkcijami, kot so sistem za široko distribucijo zraka, način za varčevanje električne energije pri hlajenju in sistem za samozagon po izpadu električne energije. Poleg tega ta model uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32. Zaradi teh prednosti je ta model primeren za uporabnike, ki cenijo učinkovitost, dostopnost in preprostost.


Cooper&Hunter VITAL

Listki Cooper&Hunter VITAL

Cena: 527,04  - 1.653,45 

Cooper&Hunter VITAL je napredna klimatska naprava, ki združuje učinkovitost, tehnologijo in eleganten dizajn. Namenjena je za hlajenje in ogrevanje prostorov, hkrati pa omogoča brezžično upravljanje preko telefona za lažje uravnavanje temperature. Naprava se ponaša z napredno inverter tehnologijo, ki zagotavlja visoko energetsko učinkovitost, kar se odraža v privlačnem razmerju med ceno in kakovostjo. Čeprav je naprava srednjega cenovnega razreda, ponuja napredne funkcije, kot je samodejni zagon po izpadu elektrike in filtriranje zraka s plazma filtrom. Naprava je oblikovana kompaktno in preprosto, kar omogoča, da se lepo poda v vsak prostor.


Listki Primerjalna tabela

Model Posebnost Cenovni razred Videz
Cooper&Hunter MAJESTY Wi-Fi povezljivost, umetna inteligenca, napredna filtracija časovnik delovanja Srednji cenovni razred Moderen dizajn v sivi barvi
Cooper&Hunter ARCTIC Wi-Fi povezljivost, časovnik delovanja Srednji cenovni razred Moderen dizajn
Cooper&Hunter SUPREME CONTINENTAL Inverter tehnologija, ionizator zraka, Wi-Fi povezljivost, grelni kabel Visok cenovni razred Elegantna oblika, štiri barve
Cooper&Hunter VERITAS Wi-Fi povezljivost, sistem za široko distribucijo zraka, način varčevanja energije, sistem za samozagon Srednji cenovni razred Preprost in praktičen dizajn
Cooper&Hunter VITAL Inverter tehnologija, Wi-Fi povezljivost, samodejni zagon, plazma filter Srednji cenovni razred Kompakten in preprost dizajn
Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte