Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Klimatske naprave Gree: Primerjava modelov

Gree

Klimatske naprave Gree

Ko gre za izbiro klimatske naprave, je pomembno upoštevati nekaj dejavnikov, ki lahko vplivajo na vašo odločitev. Spodaj je nekaj ključnih točk, ki vam pomagajo pri izbiri:

  1. Učinkovitost in energetska učinkovitost: Preverite energetsko učinkovitost klimatskih naprav, ki jih nameravate kupiti. Oglejte si oznake energetske učinkovitosti, kot so SEER (sezonska učinkovitost hlajenja) in SCOP (sezonska učinkovitost ogrevanja), ter izberite model z visoko energetsko učinkovitostjo.
  2. Funkcionalnosti in lastnosti: Različni modeli klimatskih naprav lahko imajo različne funkcionalnosti in lastnosti. Preverite, ali klimatska naprava ponuja želene funkcionalnosti, kot so načini delovanja (hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, razvlaževanje), daljinski upravljalnik, Wi-Fi, programabilni časovnik, filtriranje zraka, tiho delovanje in druge funkcije, ki so vam pomembne.
  3. Velikost in zmogljivost: Ocenite velikost prostora, ki ga želite klimatizirati, in preverite, ali izbrani modeli ustrezajo potrebni zmogljivosti. Preverite specifikacije proizvajalca ali se posvetujte s strokovnjakom, da ugotovite, kateri model je primeren za velikost vašega prostora.
  4. Cenovni razpon: Upoštevajte svoj proračun pri izbiri klimatske naprave. Cenovni razpon med modeli se lahko razlikuje, zato izberite tisti model, ki ustreza vašemu finančnemu okviru. Vendar ne pozabite upoštevati tudi drugih pomembnih dejavnikov, kot so učinkovitost in zmogljivost.
  5. Oblikovanje in slog: Če vam je estetika pomembna, lahko upoštevate tudi oblikovanje klimatske naprave (ohišja). Preverite videz, barvo, velikost in druge oblikovalske elemente modelov ter izberite tisto, ki se najbolj ujema z notranjo opremo prostora in vašim osebnim okusom.

Gree AMBER NORDIC

Listki Gree AMBER NORDIC

Cena: 1.063,84  - 1.765,14 

Gree AMBER NORDIC je primerna za večje prostore, izkazuje se z visoko energetsko učinkovitostjo, kar pomeni manjše stroške delovanja. S svojo močjo lahko učinkovito ohlaja in ogreva v ekstremnih temperaturah. Dodatne funkcije, kot so samodejno čiščenje, časovnik delovanja in tiho delovanje, pripomorejo k večji uporabniški izkušnji. Naprava se poveže tudi z Wi-Fi, kar omogoča enostavno upravljanje. Eleganten dizajn naprave se bo lepo zlil z vašim domom ali poslovnim prostorom. Gre za sredni cenovni razred, kar pomeni, da gre za napravo z dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo.


Gree FAIRY

Listki Gree FAIRY

Cena: 663,68  - 1.607,46 

Gree FAIRY je večnamenska naprava za hlajenje in ogrevanje. Naprava se odlikuje z invertno tehnologijo za optimalno delovanje in brezžično upravljanje z aplikacijo GREE+. Ponaša se s tihim delovanjem in uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32. Oblikovana je z modernim in nevtralnim dizajnom, ki se bo lepo zlil z vašim prostorom. V cenovnem razredu srednjega razpona, Gree FAIRY nudi odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Naprava deluje učinkovito tudi pri nižjih temperaturah, kar je idealno za tiste, ki živijo v hladnejših podnebjih. Naprava je tudi energetsko učinkovita, kar pomeni, da boste prihranili pri stroških električne energije. Preden se odločite za nakup, upoštevajte prostor, ki ga želite ohladiti ali ogreti, saj je ta naprava idealna za povprečno velike prostore.”


Gree G-TECH

Listki Gree G-TECH

Cena: 946,72  - 1.261,44 

Gree G-TECH je naprava, ki združuje učinkovitost, inovativnost in eleganco. Primerna je za srednje velike prostore, njena energetska učinkovitost pa je nadpovprečna. Posebna funkcija naprave je Wi-Fi povezljivost, kar omogoča preprosto upravljanje naprave na daljavo. Naprava je tiha, zato je primerna za uporabo v vseh prostorih, vključno s spalnicami. Ima tudi samodejno čiščenje, kar olajša vzdrževanje in skrbi za čistočo zraka. Njen izgled je modern in preprost, zato se bo prilegala v vsak dom ali pisarno. Cenovno je na srednjem nivoju, kar pomeni, da ponuja dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Gree G-TECH je idealna izbira za tiste, ki iščejo učinkovito, tiho in enostavno klimatsko napravo za vzdrževanje, oblikovano z modernim pridihom.


Gree PULAR ECO

Listki Gree PULAR ECO

Cena: 363,84  - 1.396,13 

Gree PULAR ECO združuje cenovno dostopnost, visoko učinkovitost in širok nabor funkcionalnosti. Idealna je za povprečno velike prostore. Njene posebne funkcije vključujejo samodejno čiščenje, ionizator zraka, tiho delovanje in Wi-Fi povezljivost za enostavno upravljanje. Njena energijska učinkovitost je visoka, kar pomeni, da pri delovanju porabi manj energije. Videz je preprost in eleganten, prilagodi se vsakemu prostoru. Ta model je prava izbira za tiste, ki iščejo dobro razmerje med učinkovitostjo, kakovostjo ter ceno.


Gree SOYAL

Listki Gree SOYAL

Cena: 1.356,64  - 1.975,38 

Gree SOYAL združuje eleganco in visoko energetsko učinkovitost. S svojim modernim dizajnom, ki odseva glamur in drznost, je idealna za sodobne prostore. Naprava omogoča skoraj neslišno delovanje, zato je idealna za uporabo v vseh okoljih. Napredna ionizacijska tehnologija zagotavlja čist zrak, samodejno čiščenje pa dodatno olajšuje vzdrževanje. Naprava se tudi prilagaja prisotnosti oseb v prostoru, kar omogoča optimizacijo porabe energije. Za tiste, ki iščejo kombinacijo kakovosti, stila in trajnosti, je Gree SOYAL odlična izbira. Klima spada v srednje visoki cenovni razred, vendar z dolgoročnimi prihranki zaradi visoke energetske učinkovitosti.


Listki Primerjalna tabela

Model Posebnost Cenovni razred Videz
Gree AMBER NORDIC Večji prostori – Samodejno čiščenje, časovnik delovanja, tiho delovanje, Wi-Fi povezljivost Srednji cenovni razred Eleganten
Gree FAIRY Povprečno veliki prostori – Invertna tehnologija, brezžično upravljanje z aplikacijo GREE+, tiho delovanje Srednji cenovni razred Modern, nevtralen
Gree G-TECH Srednje veliki prostori – Wi-Fi povezljivost, tiho delovanje, samodejno čiščenje Srednji cenovni razred Modern, preprost
Gree PULAR ECO Povprečno veliki prostori – Samodejno čiščenje, ionizator zraka, tiho delovanje, Wi-Fi povezljivost Nizki cenovni razred Preprost, eleganten
Gree SOYAL Povprečno veliki prostori – Tiho delovanje, ionizacijska tehnologija, samodejno čiščenje, prilagajanje prisotnosti oseb Srednje visoki cenovni razred Modern, glamurozen, drzen
Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte