Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Klimatske naprave Hisense: Primerjava modelov

Hisense

Klimatske naprave Hisense

Ko gre za izbiro klimatske naprave, je pomembno upoštevati nekaj dejavnikov, ki lahko vplivajo na vašo odločitev. Spodaj je nekaj ključnih točk, ki vam pomagajo pri izbiri:

  1. Učinkovitost in energetska učinkovitost: Preverite energetsko učinkovitost klimatskih naprav, ki jih nameravate kupiti. Oglejte si oznake energetske učinkovitosti, kot so SEER (sezonska učinkovitost hlajenja) in SCOP (sezonska učinkovitost ogrevanja), ter izberite model z visoko energetsko učinkovitostjo.
  2. Funkcionalnosti in lastnosti: Različni modeli klimatskih naprav lahko imajo različne funkcionalnosti in lastnosti. Preverite, ali klimatska naprava ponuja želene funkcionalnosti, kot so načini delovanja (hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, razvlaževanje), daljinski upravljalnik, Wi-Fi, programabilni časovnik, filtriranje zraka, tiho delovanje in druge funkcije, ki so vam pomembne.
  3. Velikost in zmogljivost: Ocenite velikost prostora, ki ga želite klimatizirati, in preverite, ali izbrani modeli ustrezajo potrebni zmogljivosti. Preverite specifikacije proizvajalca ali se posvetujte s strokovnjakom, da ugotovite, kateri model je primeren za velikost vašega prostora.
  4. Cenovni razpon: Upoštevajte svoj proračun pri izbiri klimatske naprave. Cenovni razpon med modeli se lahko razlikuje, zato izberite tisti model, ki ustreza vašemu finančnemu okviru. Vendar ne pozabite upoštevati tudi drugih pomembnih dejavnikov, kot so učinkovitost in zmogljivost.
  5. Oblikovanje in slog: Če vam je estetika pomembna, lahko upoštevate tudi oblikovanje klimatske naprave (ohišja). Preverite videz, barvo, velikost in druge oblikovalske elemente modelov ter izberite tisto, ki se najbolj ujema z notranjo opremo prostora in vašim osebnim okusom.

Hisense Expert Smart

Listki Hisense Expert Smart

Cena: 547,90  - 798,36 

Hisense Expert Smart je napredna rešitev za udobno in učinkovito hlajenje in ogrevanje. Z elegantnim dizajnom se bo popolnoma zlila z vašim prostorom. Posebnost je samodejno čiščenje, ki zagotavlja optimalno delovanje in dolgotrajno učinkovitost. Wi-Fi povezljivost omogoča enostavno upravljanje na daljavo. Naprava je cenovno dostopna, z visoko energetsko učinkovitostjo, kar pripomore k prihranku energije.


Hisense New Comfort

Listki Hisense New Comfort

Cena: 642,33  - 883,12 

Hisense New Comfort je vrhunski model naprave primeren za stanovanja in pisarne. Nudi klimatizacijo s funkcijo hlajenja in ogrevanja, tudi pri ekstremnih temperaturah. Energijsko učinkovita, s sodobnim dizajnom in tihim delovanjem. Uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32. Omogoča pametno upravljanje preko Wi-Fi povezave in glasovnih asistentov. Zmerno cenovna, a visokokakovostna izbira za udobje vašega doma ali pisarne.


Listki Primerjalna tabela

Model Posebne funkcije Cenovni razred Videz
Hisense Expert Smart Samodejno čiščenje, Wi-Fi povezljivost, visoka energetska učinkovitost Nižji srednji cenovni razred Elegantna oblika
Hisense New Comfort Funkcija hlajenja in ogrevanja, okolju prijazno hladilno sredstvo R32, Wi-Fi povezljivost, glasovno upravljanje Nizki cenovni razred Sodoben dizajn
Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte