Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Klimatske naprave Mitsubishi: Primerjava modelov

Mitsubishi Electric

Klimatske naprave Mitsubishi

Ko gre za izbiro klimatske naprave, je pomembno upoštevati nekaj dejavnikov, ki lahko vplivajo na vašo odločitev. Spodaj je nekaj ključnih točk, ki vam pomagajo pri izbiri:

  1. Učinkovitost in energetska učinkovitost: Preverite energetsko učinkovitost klimatskih naprav, ki jih nameravate kupiti. Oglejte si oznake energetske učinkovitosti, kot so SEER (sezonska učinkovitost hlajenja) in SCOP (sezonska učinkovitost ogrevanja), ter izberite model z visoko energetsko učinkovitostjo.
  2. Funkcionalnosti in lastnosti: Različni modeli klimatskih naprav lahko imajo različne funkcionalnosti in lastnosti. Preverite, ali klimatska naprava ponuja želene funkcionalnosti, kot so načini delovanja (hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, razvlaževanje), daljinski upravljalnik, Wi-Fi, programabilni časovnik, filtriranje zraka, tiho delovanje in druge funkcije, ki so vam pomembne.
  3. Velikost in zmogljivost: Ocenite velikost prostora, ki ga želite klimatizirati, in preverite, ali izbrani modeli ustrezajo potrebni zmogljivosti. Preverite specifikacije proizvajalca ali se posvetujte s strokovnjakom, da ugotovite, kateri model je primeren za velikost vašega prostora.
  4. Cenovni razpon: Upoštevajte svoj proračun pri izbiri klimatske naprave. Cenovni razpon med modeli se lahko razlikuje, zato izberite tisti model, ki ustreza vašemu finančnemu okviru. Vendar ne pozabite upoštevati tudi drugih pomembnih dejavnikov, kot so učinkovitost in zmogljivost.
  5. Oblikovanje in slog: Če vam je estetika pomembna, lahko upoštevate tudi oblikovanje klimatske naprave (ohišja). Preverite videz, barvo, velikost in druge oblikovalske elemente modelov ter izberite tisto, ki se najbolj ujema z notranjo opremo prostora in vašim osebnim okusom.

Mitsubishi Electric MFZ-KT

Listki Mitsubishi Electric MFZ-KT

Cena: 1.541,12  - 2.728,11 

Mitsubishi MFZ-KT je talna klimatska naprava z dvojno funkcijo – hlajenje in ogrevanje. Idealna za prostore, kjer je stenski prostor omejen. Z anti-alergijskim filtrom in tihim delovanjem, je naprava prijazna do uporabnikov in okolja. Vključuje časovnik in Wi-Fi povezljivost za lažje upravljanje. S sodobnim dizajnom, ki omogoča enostavno čiščenje, se lepo poda v vsak prostor. Naprava se ponaša z visoko energetsko učinkovitostjo. Glede na kakovost in funkcionalnosti, je cenovno predvsem ugodna.


Mitsubishi Electric MLZ-KP

Listki Mitsubishi Electric MLZ-KP

Cena: 1.730,02  - 2.763,58 

Mitsubishi MLZ-KP je stropna klimatska naprava, primerna za srednje velike prostore. Je elegantna, vitka, s sodobnim izgledom, ki omogoča enostavno vgradnjo v strop (za prihranek prostora). Ima tiho delovanje, brezžično upravljanje in časovnik delovanja. Nudi visoko energetsko učinkovitost z varčno tehnologijo DC Inverter. Napravo odlikuje tudi tehnologija, ki odpravlja neprijetno pihanje. Cenovno je v srednjem razredu. Klimatska naprava je opremljena tudi z Wi-Fi povezljivostjo, kar omogoča enostavno upravljanje preko aplikacije MelCloud. To vam omogoča nastavitev tedenskega časovnika in avtomatski izpih levo-desno. Naprava uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32. Zaradi svoje energetske učinkovitosti, naprednih funkcij in elegantnega dizajna, je Mitsubishi Electric MLZ-KP odlična izbira za kupce, ki želijo kombinacijo učinkovitosti, udobja in estetike.


Mitsubishi Electric MSY-TP

Listki Mitsubishi Electric MSY-TP

Cena: 1.664,48  - 2.495,13 

Mitsubishi MSY-TP je klimatska naprava srednjega cenovnega razreda, posebej oblikovana za hlajenje tehničnih prostorov. Ima visoko energetsko učinkovitost, kar omogoča učinkovito hlajenje. Z brezžičnim upravljanjem in sodobnim dizajnom, ta model ponuja priročnost in stil. Njena posebna funkcija samodejnega vklopa ob izgubi elektrike zagotavlja neprekinjeno delovanje, kar je bistveno za ohranjanje optimalnih delovnih pogojev. Časovnik delovanja pa dodatno pripomore k energetski učinkovitosti. Opremljena je tudi z Wi-Fi povezljivostjo za daljinsko upravljanje preko mobilne aplikacije MELCloud. Na voljo v estetsko prijetni beli barvi.


Mitsubishi Electric MSZ-AP

Listki Mitsubishi Electric MSZ-AP

Cena: 612,92  - 1.596,95 

Mitsubishi MSZ-AP je priljubljena klimatska naprava, ki ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Njena prednost je visoka energetska učinkovitost, kar pomeni, da porabi manj energije za doseganje enakega učinka kot manj učinkovite naprave. To je še posebej pomembno, če želite dolgoročno prihraniti na stroških električne energije. Zaradi sodobnega in nevpadljivega dizajna se ta naprava odlično prilega vsakemu domu. Naprava je kompaktna, a stilsko dovršena, zato ne bo motila estetike vašega doma. Naprava ponuja različne funkcije, kot so hlajenje in ogrevanje, časovnik delovanja in možnost upravljanja preko Wi-Fi aplikacije MelCloud. To pomeni, da lahko nastavite in prilagodite delovanje naprave glede na svoje potrebe, tudi ko niste doma. Cenovno se naprava uvršča v srednji razred, kar pomeni, da ponuja veliko vrednost za svojo ceno. Pomembno je omeniti, da je naprava trenutno nadomeščena z modelom MSZ-AY, ki pa ima podobne lastnosti in funkcionalnosti.


Mitsubishi Electric MSZ-AY

Listki Mitsubishi Electric MSZ-AY

Cena: 1.086,21  - 1.963,13 

Mitsubishi MSZ-AY je odlična izbira za srednje velike prostore. Primerna je tako za hlajenje kot ogrevanje, pri čemer se ponaša z visoko energetsko učinkovitostjo. Ima antialergijski filter in možnost Wi-Fi povezljivosti, kar omogoča enostavno upravljanje preko mobilne aplikacije. Poudarek tehnologije je tudi na tihem delovanju in modernem videzu z novo mat barvo. Cenovno se uvršča v srednji razred, pri čemer nudi visoko vrednost za svojo ceno. Posebnost te naprave je tudi njen visoko učinkoviti filter za čiščenje zraka, ki zagotavlja svež in kakovosten zrak v prostoru.


Mitsubishi Electric MSZ-EF

Listki Mitsubishi Electric MSZ-EF

Cena: 1.198,97  - 1.553,14 

Mitsubishi MSZ-EF je elegantna, energetsko učinkovita, primerna za srednje-velike prostore. Njen nagrajen dizajn z ravnimi linijami se odlično prilega modernim interierjem, na voljo pa je v beli, črni ali srebrni barvi. Napredna inverter tehnologija omogoča varčno delovanje, saj prilagaja moč glede na potrebe uporabnikov, kar prispeva k boljši energetski učinkovitosti. Naprava tako zagotavlja idealne temperaturne razmere, ne glede na to, ali jo uporabljate za hlajenje ali ogrevanje. Posebna funkcija te klimatske naprave je napredni filter za čiščenje zraka s srebrovimi ioni, ki nevtralizira bakterije, viruse in nečistoče, kar zagotavlja zdrav in čist zrak v prostoru. Dodatna prednost je možnost upravljanja naprave preko Wi-Fi aplikacije MelCloud. Cenovno je ta klimatska naprava v srednjem do višjem cenovnem razredu, kar je upravičeno z visoko kakovostjo, naprednimi funkcijami in izjemno energetsko učinkovitostjo.


Mitsubishi Electric MSZ-FT

Listki Mitsubishi Electric MSZ-FT

Cena: 1.378,23  - 1.776,32 

Mitsubishi MSZ-FT je popolna izbira za manjše prostore, nudi tiho in učinkovito hlajenje ter ogrevanje. Ta model je visoko učinkovit in zanesljiv tudi pri nizkih zunanjih temperaturah. Naprava je opremljena z naprednim ionizatorjem zraka in časovnikom delovanja. Čiste linije in kompaktna oblika. Vgrajen filter s srebrovimi ioni zagotavlja čist zrak in odstranjuje neprijetne vonjave. Wi-Fi povezljivost omogoča enostavno upravljanje preko aplikacije MelCloud. Cenovno je ta model v srednjem razredu, kar glede na njegove funkcionalnosti in učinkovitost predstavlja odlično vrednost za vaš denar.


Mitsubishi Electric MSZ-HR

Listki Mitsubishi Electric MSZ-HR

Cena: 721,88  - 2.040,12 

Mitsubishi MSZ-HR združuje dostopnost s funkcionalnostjo. Idealna je za tiste, ki želijo tiho delovanje in udobje, pri čemer ni potrebno žrtvovati energetske učinkovitosti. Ta naprava je primerna za srednje do velike prostore. Omogoča brezžično upravljanje in ima časovnik delovanja, kar povečuje udobje in priročnost. Izberite ta model, če iščete zanesljivo in enostavno rešitev za klimatizacijo vašega doma v srednjem cenovnem razredu. Naprava je tudi vizualno privlačna in kompaktna, kar omogoča preprosto prilagajanje različnim notranjim prostorom.


Mitsubishi Electric MSZ-LN

Listki Mitsubishi Electric MSZ-LN

Cena: 1.465,94  - 2.891,33 

Mitsubishi MSZ-LN je prestižna klimatska naprava, ki združuje sodoben dizajn in napredne funkcije. Njena izredna energetska učinkovitost jo uvršča na sam vrh ponudbe. Naprava se ponaša s tihim delovanjem, brezžičnim upravljanjem in antialergijskim filtrom. Njen dovršen dizajn je prejel najprestižnejšo nagrado v Evropi – Grand Prix Good Design Award 2016. Ta model je idealen za tiste, ki iščejo visoko učinkovitost in eleganco. Primeren je za srednje velike prostore, njegov cenovni razred pa je na višji strani, kar odraža njegovo kakovost in napredne funkcionalnosti.


Mitsubishi Electric SEZ-M

Listki Mitsubishi Electric SEZ-M

Cena: 1.268,36  - 2.591,44 

Mitsubishi SEZ-M je klimatska naprava za tiste, ki iščejo diskretno in tiho rešitev s sposobnostjo hlajenja in ogrevanja. Učinkovito deluje v prostorih srednje velikosti, zahvaljujoč DC inverter tehnologiji, ki zagotavlja visoko učinkovitost in energetsko varčnost. Skrita v spuščenem stropu, ne moti estetike prostora, vseeno pa zagotavlja udobno temperaturo tudi v hladnejših mesecih. Wi-Fi povezljivost je opcija za tiste, ki želijo napravo upravljati prek aplikacije. Na voljo v srednjem cenovnem razredu.


Mitsubishi Electric SLZ-M

Listki Mitsubishi Electric SLZ-M

Cena: 1.539,19  - 2.658,91 

Mitsubishi SLZ-M je stropna klimatska naprava srednjega cenovnega razreda, primerna za domačo ali poslovno uporabo. Izstopa z enakomernim hlajenjem prostora, ki ga omogoča izpih zraka v vse štiri smeri. Naprava je kompaktna, z estetsko dovršenim dizajnom, ki se diskretno zlije s prostorom. Naprava je tiha in brezžično upravljiva. Vsebuje ekološko hladilno sredstvo R32, kar pripomore k visoki energetski učinkovitosti. Posebnost je 3D senzor, ki zaznava osebe v prostoru in prilagodi izpih, tako da zrak nikoli ne piha direktno v uporabnika. Wi-Fi je vključen v napravo. Pri izbiri te naprave lahko računate na visoko učinkovitost in dolgoročne prihranke, kar je posledica njenih naprednih funkcij in visoke energetske učinkovitosti. Skupaj z elegantnim dizajnom in tihim delovanjem, je SLZ-M odlična izbira za vsakogar, ki išče kakovostno in zanesljivo klimatsko napravo.


Listki Primerjalna tabela

Model Posebnost Cenovni razred Videz
Mitsubishi Electric MFZ-KT Talna klimatska naprava z dvojno funkcijo – hlajenje in ogrevanje Srednji cenovni razred Sodoben dizajn, enostavno čiščenje
Mitsubishi Electric MLZ-KP Stropna klimatska naprava, brezžično upravljanje, časovnik Srednji cenovni razred Eleganten, sodoben izgled
Mitsubishi Electric MSY-TP Klimatska naprava za tehnične prostore, visoka energetska učinkovitost Srednji cenovni razred Estetsko prijetna bela barva
Mitsubishi Electric MSZ-AP Visoka energetska učinkovitost, kompakten dizajn, Wi-Fi povezljivost Nizki cenovni razred Sodoben, nevpadljiv dizajn
Mitsubishi Electric MSZ-AY Visoka energetska učinkovitost, antialergijski filter, Wi-Fi povezljivost Srednji cenovni razred Moderna mat barva
Mitsubishi Electric MSZ-EF Elegantna, energetsko učinkovita klimatska naprava, napredni filter za čiščenje zraka Srednji do višji cenovni razred Ravne linije, sodoben dizajn
Mitsubishi Electric MSZ-FT Tiho delovanje, časovnik, napredni ionizator zraka, odpornost na nizke temperature Srednji cenovni razred Čiste linije, kompaktna oblika
Mitsubishi Electric MSZ-HR Tiho delovanje, brezžično upravljanje Srednji cenovni razred Vizualno privlačna, kompaktna oblika
Mitsubishi Electric MSZ-LN Tiho delovanje, brezžično upravljanje, antialergijski filter Višji cenovni razred Prestižen dizajn, sodoben videz
Mitsubishi Electric SEZ-M Diskretno in tiho delovanje, hlajenje in ogrevanje Srednji cenovni razred Skrita v spuščenem stropu
Mitsubishi Electric SLZ-M Enakomerno hlajenje, kompaktna oblika, brezžično upravljanje Srednji cenovni razred Eleganten dizajn, 3D senzor za prilagajanje izpiha zraka
Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte