Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Klimatske naprave Panasonic: Primerjava modelov

Panasonic

Klimatske naprave Panasonic

Ko gre za izbiro klimatske naprave, je pomembno upoštevati nekaj dejavnikov, ki lahko vplivajo na vašo odločitev. Spodaj je nekaj ključnih točk, ki vam pomagajo pri izbiri:

  1. Učinkovitost in energetska učinkovitost: Preverite energetsko učinkovitost klimatskih naprav, ki jih nameravate kupiti. Oglejte si oznake energetske učinkovitosti, kot so SEER (sezonska učinkovitost hlajenja) in SCOP (sezonska učinkovitost ogrevanja), ter izberite model z visoko energetsko učinkovitostjo.
  2. Funkcionalnosti in lastnosti: Različni modeli klimatskih naprav lahko imajo različne funkcionalnosti in lastnosti. Preverite, ali klimatska naprava ponuja želene funkcionalnosti, kot so načini delovanja (hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, razvlaževanje), daljinski upravljalnik, Wi-Fi, programabilni časovnik, filtriranje zraka, tiho delovanje in druge funkcije, ki so vam pomembne.
  3. Velikost in zmogljivost: Ocenite velikost prostora, ki ga želite klimatizirati, in preverite, ali izbrani modeli ustrezajo potrebni zmogljivosti. Preverite specifikacije proizvajalca ali se posvetujte s strokovnjakom, da ugotovite, kateri model je primeren za velikost vašega prostora.
  4. Cenovni razpon: Upoštevajte svoj proračun pri izbiri klimatske naprave. Cenovni razpon med modeli se lahko razlikuje, zato izberite tisti model, ki ustreza vašemu finančnemu okviru. Vendar ne pozabite upoštevati tudi drugih pomembnih dejavnikov, kot so učinkovitost in zmogljivost.
  5. Oblikovanje in slog: Če vam je estetika pomembna, lahko upoštevate tudi oblikovanje klimatske naprave (ohišja). Preverite videz, barvo, velikost in druge oblikovalske elemente modelov ter izberite tisto, ki se najbolj ujema z notranjo opremo prostora in vašim osebnim okusom.

Panasonic BZ

Listki Panasonic BZ

Cena: 667,04  - 1.561,70 

Panasonic BZ je kompaktna naprava, idealna za manjše prostore, vendar z dobro učinkovitostjo za večje. Z invertno tehnologijo je varčna, tiha in visoko učinkovita pri hlajenju. Sodoben izgled omogoča estetsko prilagodljivost prostoru, dodatno pa jo odlikuje Wi-Fi povezljivost za enostavno upravljanje. Model srednjega cenovnega razreda ponuja odlično razmerje med kvaliteto in ceno.


Panasonic ETHEREA

Listki Panasonic ETHEREA

Cena: 1.107,44  - 2.731,98 

Panasonic ETHEREA je naprava srednjega cenovnega razreda, namenjena za hlajenje in ogrevanje prostorov do srednjih velikostih. Z invertersko tehnologijo zagotavlja visoko energetsko učinkovitost, kar pomeni varčevanje z energijo. Posebna funkcija naprave je tehnologija nanoe™ X, ki nevtralizira onesnaževalce v zraku, ob tem pa tudi vlaži kožo, kar ustvarja odlične pogoje za bivanje. Napravo lahko brezžično upravljate preko telefona z aplikacijo Panasonic Comfort Cloud. Njena elegantna zasnova v beli ali srebrni barvi bo dodala modern pridih vsakemu prostoru.


Panasonic FZ

Listki Panasonic FZ

Cena: /

Panasonic FZ je naprava za vse letne čase, katera zagotavlja visoko učinkovitost hlajenja in ogrevanja. Ima napredno inverter tehnologijo, ki zagotavlja visoko energetsko učinkovitost ob nizki porabi. Tiho delovanje omogoča udobno uporabo brez motečega hrupa. Klima je opremljena s časovnikom za vklop in izklop in uporablja okolju prijazen hladilni plin R32. V srednjem cenovnem razredu je s svojim preprostim, a elegantnim dizajnom primerna za vsak prostor. Izberite Panasonic FZ za udobje v vseh letnih časih.


Panasonic NORDIC

Listki Panasonic NORDIC

Cena: 3.012,68  - 3.540,72 

Panasonic NORDIC je sodobna naprava z dvojno funkcijo – hlajenje in ogrevanje. Ima napredno tehnologijo hitrega ogrevanja in shranjevanja toplote, kar omogoča takojšnje ogrevanje ob zagonu. Ima tudi revolucionaren sistem za čiščenje zraka, ki odstranjuje 99% mikroorganizmov za svež in zdrav zrak. Ta model je posebej tih, kar zagotavlja udobje brez hrupa. Njegova energetska učinkovitost je visoka, kar pomeni, da lahko pričakujete velike prihranke pri energiji. Ta model je cenovno srednje-visokem rangu in je odličen za srednje do velike prostore. Izgleda sodobno in elegantno.


Panasonic TZ

Listki Panasonic TZ

Cena: 825,14  - 2.249,09 

Panasonic TZ združuje napredno tehnologijo in eleganten dizajn. Primerna je za manjše prostore, idealna za domačo uporabo. Med posebnimi funkcijami izstopa napredno čiščenje zraka, z možnostjo upravljanja preko aplikacije Comfort Cloud. Tiho delovanje in uporaba okolju prijaznega hladilnega sredstva R32 prispevata k udobju in varčnosti. Cenovno se uvršča v srednji razred, z visoko energetsko učinkovitostjo. Sodoben, minimalističen dizajn se bo zlil z vsakim interierjem.


Listki Primerjalna tabela

Model Posebne funkcije Cenovni razred Videz
Panasonic BZ Invertna tehnologija, Wi-Fi povezljivost Srednji cenovni razred Sodoben
Panasonic ETHEREA Inverterska tehnologija, nanoe™ X tehnologija, Wi-Fi povezljivost Srednji cenovni razred Moderna, bela ali srebrna
Panasonic FZ Napredna inverter tehnologija, časovnik za vklop in izklop, hladilni plin R32 Srednji cenovni razred Preprost, eleganten
Panasonic NORDIC Napredna tehnologija hitrega ogrevanja in shranjevanja toplote, sistem za čiščenje zraka Srednje-visok cenovni razred Sodoben, eleganten
Panasonic TZ Napredno čiščenje zraka, upravljanje preko aplikacije Comfort Cloud, hladilni plin R32 Srednji cenovni razred Sodoben, minimalističen
Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte