Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Klimatske naprave Toshiba: Primerjava modelov

Toshiba

Klimatske naprave Toshiba

Ko gre za izbiro klimatske naprave, je pomembno upoštevati nekaj dejavnikov, ki lahko vplivajo na vašo odločitev. Spodaj je nekaj ključnih točk, ki vam pomagajo pri izbiri:

  1. Učinkovitost in energetska učinkovitost: Preverite energetsko učinkovitost klimatskih naprav, ki jih nameravate kupiti. Oglejte si oznake energetske učinkovitosti, kot so SEER (sezonska učinkovitost hlajenja) in SCOP (sezonska učinkovitost ogrevanja), ter izberite model z visoko energetsko učinkovitostjo.
  2. Funkcionalnosti in lastnosti: Različni modeli klimatskih naprav lahko imajo različne funkcionalnosti in lastnosti. Preverite, ali klimatska naprava ponuja želene funkcionalnosti, kot so načini delovanja (hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, razvlaževanje), daljinski upravljalnik, Wi-Fi, programabilni časovnik, filtriranje zraka, tiho delovanje in druge funkcije, ki so vam pomembne.
  3. Velikost in zmogljivost: Ocenite velikost prostora, ki ga želite klimatizirati, in preverite, ali izbrani modeli ustrezajo potrebni zmogljivosti. Preverite specifikacije proizvajalca ali se posvetujte s strokovnjakom, da ugotovite, kateri model je primeren za velikost vašega prostora.
  4. Cenovni razpon: Upoštevajte svoj proračun pri izbiri klimatske naprave. Cenovni razpon med modeli se lahko razlikuje, zato izberite tisti model, ki ustreza vašemu finančnemu okviru. Vendar ne pozabite upoštevati tudi drugih pomembnih dejavnikov, kot so učinkovitost in zmogljivost.
  5. Oblikovanje in slog: Če vam je estetika pomembna, lahko upoštevate tudi oblikovanje klimatske naprave (ohišja). Preverite videz, barvo, velikost in druge oblikovalske elemente modelov ter izberite tisto, ki se najbolj ujema z notranjo opremo prostora in vašim osebnim okusom.

Toshiba HAORI

Listki Toshiba HAORI

Cena: 1.123,52  - 1.421,24 

Toshiba HAORI je naprava srednjega cenovnega razreda, ki je odlična za večnamenske prostore. Ima inovativno tekstilno zasnovo za estetski pridih in tiho delovanje za udobno bivanje. Z visoko energetsko učinkovitostjo, samodejnim čiščenjem in upravljanjem preko Wi-Fija, zagotavlja priročnost in varčevanje z energijo. Uporablja hladilno sredstvo R32, ki je okolju prijaznejše. Naprava je tudi opremljena s kakovostnimi filtri za čist zrak, kar pripomore k boljši kakovosti bivanja. Če iščete klimatsko napravo, ki je tako funkcionalna kot estetsko dovršena, je Toshiba HAORI odlična izbira.


Toshiba SHORAI Premium

Listki Toshiba SHORAI Premium

Cena: 1.220,28  - 1.516,52 

Toshiba SHORAI Premium je vrhunska naprava z inovativno invertersko tehnologijo. Idealna je za srednje velike prostore, ponuja hlajenje in ogrevanje. Posebne funkcije vključujejo ionizator zraka, brezžično upravljanje in možnost tihega delovanja. Naprava je visoko učinkovita in varčna, kar pomeni, da spada v višji cenovni rang, a dolgoročno pripomore k nižjim stroškom energije. Zasnova je kompaktna, elegantna in prilagodljiva za vsak dom. Ta model je odlična izbira za tiste, ki iščejo napredne funkcionalnosti, učinkovitost in kakovost.


Toshiba SHORAI Edge

Listki Toshiba SHORAI Edge

Cena: /639,73  - 1.593,18 

Toshiba SHORAI Edge je vsestranska naprava, primerna za srednje velike prostore. Z inverterjem, naprednim filtrom Ultra Pure in tihim načinom delovanja zagotavlja prijetno in zdravo bivalno okolje. Dodatna 3D funkcija odpravlja neprijeten občutek prepiha. Naprava je energetsko visoko učinkovita, kar pomeni manjše stroške delovanja. Zaradi oblikovanih loput za izstop zraka je razporeditev hlajenja učinkovitejša, zrak se ne izpihuje direktno, kar povečuje udobje. SHORAI Edge je tudi tehnološko napredna klima, z možnostjo brezžičnega upravljanja preko Wi-Fi-ja. Estetsko je naprava privlačna in nevpadljiva, kar omogoča enostavno vključitev v različne notranje dekoracije.
Cenovno se uvršča v srednji segment, kar je odraz kakovostnih funkcij in visoke učinkovitosti. Ta model predstavlja idealno razmerje med ceno in kakovostjo za tiste, ki želijo udobno in zdravo bivalno okolje.


Toshiba DAISEKAI 9

Listki Toshiba DAISEKAI 9

Cena: 1.240,00  - 1.543,50 

Toshiba DAISEKAI 9 je odlična naprava za večje prostore, ki združuje učinkovitost in dizajn. Njena energetska učinkovitost je na najvišji ravni, kar pomeni, da porabi manj energije, hkrati pa zagotavlja optimalno ogrevanje in hlajenje. Ima tudi funkcijo samodejnega čiščenja in tiho delovanje, kar je idealno za domove, kjer je mir ključnega pomena. Naprava je opremljena s sodobnim dizajnom, ki se bo prilegal v vsak prostor. Klimatska naprava spada v srednji cenovni razred, kar pomeni, da ponuja odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Poleg tega omogoča WiFi povezljivost za lažje upravljanje naprave. Ta model je odlična izbira za tiste, ki iščejo zanesljivo in učinkovito klimatsko napravo, ki ne bo motila estetike prostora.


Toshiba NOVA SEIYA

Listki Toshiba NOVA SEIYA

Cena: 1.034,28  - 2.354,55 

Toshiba NOVA SEIYA je cenovno dostopna naprava, idealna za vaš dom. S svojo visoko energetsko učinkovitostjo in tihim delovanjem je odlična izbira za ustvarjanje udobja v vašem bivalnem prostoru. Naprava zagotavlja kakovostno hlajenje poleti in ugodno ogrevanje pozimi. Opremljena je z brezžičnim upravljanjem in okolju prijaznim hladilnim sredstvom R32. V paketu dobite notranjo in zunanjo enoto. Naprava ima tudi možnost Wi-Fi povezljivosti in vključuje številne funkcije za udobje, kot so avtomatski način, Hi Power, Quiet Mode, in avtomatski ponovni vklop ob izpadu elektrike. Z njenim kompaktnim in privlačnim dizajnom se bo odlično zlila z vašim domom.


Toshiba SUZUMI Plus

Listki Toshiba SUZUMI Plus

Cena: 511,97  - 809,96 

Toshiba SUZUMI Plus je naprava, namenjena za udobno in energetsko učinkovito hlajenje vašega doma. Z vrhunsko filtracijo zraka in funkcijo samočiščenja skrbi za zdravje vaših dihalnih poti. Njena sodobna tehnologija zagotavlja tiho delovanje, medtem ko eleganten dizajn dopolnjuje vaš prostor. Cena je nekoliko višja, vendar z energetsko učinkovitostjo v zgornjem razredu in možnostjo daljinskega upravljanja zagotavlja dolgoročne prihranke. Idealna je za srednje velike prostore.


Listki Primerjalna tabela

Model Posebne funkcije Cenovni razred Videz
Toshiba HAORI Inovativna tekstilna zasnova, tiho delovanje, samodejno čiščenje, upravljanje preko Wi-Fija, hladilno sredstvo R32, kakovostni filtri za čist zrak Srednji cenovni razred Estetska in funkcionalna oblika
Toshiba SHORAI Premium Inverterska tehnologija, ionizator zraka, brezžično upravljanje, tiho delovanje Visok cenovni razred Kompaktna, elegantna in prilagodljiva oblika
Toshiba SHORAI Edge Inverter, napredni filter Ultra Pure, tiho delovanje, 3D funkcija, brezžično upravljanje preko Wi-Fi-ja Srednji cenovni razred Privlačna in nevpadljiva oblika
Toshiba DAISEKAI 9 Visoka energetska učinkovitost, samodejno čiščenje, tiho delovanje, WiFi povezljivost Srednji cenovni razred Sodoben dizajn
Toshiba NOVA SEIYA Visoka energetska učinkovitost, tiho delovanje, brezžično upravljanje, hladilno sredstvo R32, Wi-Fi povezljivost, avtomatski način, Hi Power, Quiet Mode, avtomatski ponovni vklop ob izpadu elektrike Visok cenovni razred Kompaktna in privlačna oblika
Toshiba SUZUMI Plus Vrhunska filtracija zraka, samočiščenje, tiho delovanje, daljinsko upravljanje Visok cenovni razred Elegantna oblika
Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte