Brezplačno svetovanje: 069 773 173

Najvišja raven udobja s stropno klimatsko napravo

Čas branja: 3 min 13.07.2023 Napisal: Montair™
Najvišja raven udobja s stropno klimatsko napravo

Najvišja raven udobja s stropno klimatsko napravo.

Želite svoj prostor opremiti s klimatsko napravo, vendar iščete elegantno rešitev, ki se bo estetsko zlila s prostorom? Priporočamo vam nakup stropne klimatske naprave, ki je ne le neopazna; odlikuje jo tudi energetska varčnost, učinkovitost in tiho delovanje.

Stropne klimatske naprave odlikuje nevpadljiv izgled, energetska varčnost, učinkovitost in tiho delovanje.

Kakšne so prednosti stropne klimatske naprave?

Kot vam pove že ime, je stropna klimatska naprava ali kanalska klima, kot ji rečemo drugače, vrsta klimatske naprave, ki se vgradi v strop prostora. Stropna klimatska naprava je odlična izbira za stanovanja s spuščenimi stropi, priljubljena rešitev pa je tudi za poslovne prostore in javne objekte. Poleg energetske varčnosti in tihega delovanja je prednost kanalske klime tudi bolj enakomerno razporejen zrak po prostoru. V primerjavi s stensko ima stropna klima več izhodov za zrak (običajno štiri ali osem), kar omogoča bolj optimalno hlajenje ali ogrevanje. Obenem kasetna klima pomaga uravnavati vlažnost v prostoru, kar zmanjša možnost pojava plesni, poleg tega pa poskrbi tudi za filtracijo zraka.

Najboljša izbira kanalske klime

Najvišja raven udobja s stropno klimatsko napravo

Najboljša izbira kanalske klimatske naprave.

Na trgu je seveda moč najti številne kanalske klime, vendar če želite zase najboljše, vam zagotovo priporočamo nakup stropne klimatske naprave SLZ-M. Klimatska naprava SLZ-M je najuspešnejša kanalska klima vodilnega svetovnega proizvajalca Mitsubishi Electric. Ponaša se z najnovejšo DC Inverter tehnologijo, ki omogoča najbolj optimalno hlajenje vaših prostorov. Zahvaljujoč štiri smernemu izpihu, stropna klima SLZ-M poskrbi za enakomerno razporeditev zraka, kar zagotavlja večjo varčnost in boljšo zmogljivost naprave. Če vas moti pihanje, vas bo razveselila novica, da kanalska klima SLZ-M vsebuje senzor 3D i-See, ki zaznava osebe v prostoru in izpih usmeri stran od ljudi.

Kanalska klima SLZ-M se ponaša z najnovejšo DC inverter tehnologijo, ki omogoča najbolj optimalno hlajenje prostorov.

Kakšna je cena stropne klime?

Cena stropne klime je seveda odvisna od modela, značilnosti in njenih zmogljivosti. Če želite uživati v maksimalnem udobju, ki ga lahko nudi stropna klima, lahko ceno naprave SLZ-M preverite na napredni spletni trgovini Pravaklima. Podjetje Pravaklima vam nudi širok izbor klimatskih naprav vodilnih svetovnih proizvajalcev, profesionalno svetovanje in vrhunsko uporabniško izkušnjo. Če niste prepričani, kaj izbrati, vam bodo strokovnjaki pri spletni trgovini Pravaklima z veseljem svetovali pri izbiri, po nakupu pa se lahko z njimi dogovorite tudi za montažo po vsej Sloveniji.

Zaključek

Če iščete elegantno, varčno in tiho rešitev za hlajenje vašega prostora, je stropna klimatska naprava odlična izbira. Kanalska klima je primerna za stanovanja s spuščenimi stropi, javne objekte in poslovne prostore, njen diskreten izgled pa poskrbi, da se elegantno zlije s prostorom. Stropna klimatska naprava SLZ-M vodilnega proizvajalca Mitsubishi Electric vam bo zagotovila najvišjo raven udobja.

Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×