Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Napredna klimatska naprava znamke Cooper&Hunter MAJESTY

Čas branja: 1 min 23.11.2023 Napisal: Montair™

Cooper&Hunter MAJESTY

Danes vam predstavljamo vrhunsko klimatsko napravo, ki je pred kratkim prišla v ponudbo trgovine Pravaklima, med klimatske naprave ter je nova na trgu in bo naredila vaš dom še bolj udoben in energijsko učinkovit. Klimatska naprava Majesty, blagovne znamke Cooper&Hunter, združuje najnovejše tehnološke funkcije ter se lahko pohvali z uporabo umetne inteligence. Preberite več o tem klimatskem čudežu in zakaj bi ga morali imeti v svojem domu!

Klimatska naprava MAJESTY z umetno inteligenco postavlja nova merila udobja!

Hlajenje in ogrevanje po vaših željah

Majesty ni le običajna klimatska naprava. S sposobnostjo upravljanja preko Wi-Fi omrežja omogoča popoln nadzor nad temperaturo vašega doma, ne glede na to, kje se nahajate. Ne glede na to ali ste na poti domov ali ležite na kavču, vaša klimatska naprava je le en klik stran.

Zdrav zrak za zdrav življenjski slog

Ena izmed ključnih prednosti Cooper&Hunter Majesty je napredna filtracija zraka na treh nivojih. S standardnim mrežastim filtrom in dodatnimi filtri učinkovito odstranjuje prah in škodljive mikro delce, kar je še posebej koristno za alergike. Poleg tega vključuje ionizator zraka, ki proizvaja negativne ione, ki pomagajo v boju proti mikrobom. Ima tudi UVC LED svetilko, ki sterilizira ter čisti zrak, pomaga odstranjevati bakterije, viruse in posledično tudi plesen.

Ogrevanje je možno tudi v ekstremnih razmerah

Majesty se ne boji niti najhladnejših dni. Deluje pri ekstremnih zunanjih temperaturah, vključno do -25°C, pri čemer ohranja 80 % moči pri -10°C. To vam zagotavlja, da boste ostali na toplem in udobnem domu, ne glede na zunanje razmere.

Napredna G-AI tehnologija za prihranek energije

Cooper&Hunter Majesty uporablja inovativno G-AI tehnologijo, ki je ključna za do 10% prihranka energije na leto. Zahvaljujoč algoritmu umetne inteligence, ki združuje inteligentno učenje in izboljšano upravljanje, se naprava dinamično prilagaja vem vplivom in okoliščinam, kar povzroča najučinkovitejše strategije varčevanja z energijo.

Prednosti in funkcije klimatske naprave Majesty

  • Garancija do 5 let.
  • Deluje v širokem temperaturnem razponu od -25°C do +50°C.
  • Energijska oznaka SEER A++ in SCOP A+.
  • Vgrajen inverter za učinkovito delovanje.
  • WIFI modul za preprosto upravljanje s pametnim telefonom.
  • Uporaba ekološkega plina R32.
  • Funkcija I FEEL za zaznavanje temperature preko daljinskega upravljalnika.
  • Samodejni zagon po izpadu električne energije.
  • 24-urni časovnik delovanja za prilagodljivost.
  • Tiho delovanje.
Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte