Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

O podjetju

Kdo smo?

Pravaklima je napredna spletna trgovina, ki vam nudi kakovostne naprave hlajenja, ogrevanja in prezračevanja.

V ozadju trgovine Pravaklima smo posamezniki, ki prisegamo na visoko kakovost storitev in od tega ne odstopamo. Spletnim uporabnikom želimo omogočiti kar najboljšo uporabniško izkušnjo in vas opremiti z vsemi informacijami, ki jih potrebujete za brezskrbno, jasno in preudarno izbiro naprav.

Spletna trgovina - Pravaklima.si

24ur
zurnal24
moskisvet
medovernet
domzalec
ljubljanainfo
mariborinfo
prlekijaonnet

Naše poslanstvo

Verjamemo, da so bivalni pogoji ključen dejavnik kakovosti življenja. Naše poslanstvo je kupcem naprav hlajenja, ogrevanja in prezračevanja omogočiti:

  • odlično uporabniško izkušnjo,
  • svetovanje na najvišjem nivoju,
  • ugodne cene za vrhunsko kakovost.

Ne oklevajte! Izberite okolju prijazne in visoko zmogljive naprave, s katerimi bo bivanje v vašem domu užitek.


Katere naprave ponujamo?

Prizadevamo si zadovoljiti vse vaše potrebe na področju hlajenja, ogrevanja in prezračevanja. Ponujamo široko paleto naprav, ki so natančno izbrane za zagotavljanje optimalnih bivalnih pogojev.

Klimatske naprave

Klimatske naprave v naši ponudbi zagotavljajo učinkovito hlajenje in ogrevanje prostorov. Opremljene so s sodobnimi tehnologijami za varčno in okolju prijazno delovanje.

Toplotne črpalke

Naše toplotne črpalke predstavljajo energetsko učinkovito rešitev za ogrevanje in ohlajanje vašega doma ali poslovnega prostora. So okolju prijazne in dolgoročno znižujejo stroške ogrevanja.

IR paneli

Infrardeči IR paneli omogočajo enakomerno in naravno porazdelitev toplote v prostoru. So estetski, tihi in učinkoviti, primerni tudi za prostore z omejenim prostorom.

Čistilci zraka in filtri

Kakovostni čistilci zraka in filtre, ki učinkovito odstranjujejo alergene, prah in mikroorganizme iz zraka. Idealni za ljudi z alergijami ali respiratornimi težavami.

Prezračevalne naprave/rekuperacija

Naša ponudba vključuje prezračevalne naprave z rekuperacijo, ki omogočajo stalno kroženje svežega zraka in ohranjanje optimalne vlažnosti. Tako zagotavljamo bolj zdrave in prijetne bivalne pogoje.

Sušilci rok

Energetsko učinkoviti sušilci rok v naši ponudbi so higienski in hitri. Primerni so za javne prostore, kjer je potrebna hitra in učinkovita rešitev za sušenje rok. Primerno tudi za podjetja in moderne domove.

V trgovini Pravaklima verjamemo, da je kakovost življenja tesno povezana z bivalnimi pogoji. Zato smo tukaj, da vam pomagamo najti pravo rešitev za vaše potrebe. Ne oklevajte, izberite kakovostne in okolju prijazne naprave za svoj dom ali poslovni prostor.

Mreža distributerjev in monterjev klimatskih naprav in toplotnih črpalk

Montaža v vašem kraju

Pri izbiri naprav pa se naš doprinos še ne konča. Zagotavljamo vam razvejano mrežo dobaviteljev in monterjev po celotni Sloveniji in s tem odlično poprodajno izkušnjo. Poskrbimo za celovito izkušnjo nakupa – od svetovanja pa do kakovostne montaže s strani usposobljenih monterjev.

Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte