Brezplačno svetovanje: 069 773 173

O podjetju

Kdo smo?

Pravaklima je napredna spletna trgovina, ki vam nudi kakovostne naprave hlajenja, ogrevanja in prezračevanja.

V ozadju Prave klime smo posamezniki, ki prisegamo na visoko kakovost storitev in od tega ne odstopamo. Spletnim uporabnikom želimo omogočiti kar najboljšo uporabniško izkušnjo in vas opremiti z vsemi informacijami, ki jih potrebujete za brezskrbno, jasno in preudarno izbiro naprav.

Spletna trgovina - Pravaklima.si

24ur
zurnal24
moskisvet
medovernet
domzalec
ljubljanainfo
mariborinfo
prlekijaonnet

Naše poslanstvo

Verjamemo, da so bivalni pogoji ključen dejavnik kakovosti življenja. Naše poslanstvo je kupcem naprav hlajenja, ogrevanja in prezračevanja omogočiti:

  • odlično uporabniško izkušnjo,
  • svetovanje na najvišjem nivoju,
  • ugodne cene za vrhunsko kakovost.

Mreža distributerjev in monterjev

Ne oklevajte! Izberite okolju prijazne in visoko zmogljive naprave, s katerimi bo bivanje v vašem domu užitek.

Montaža v vašem kraju

Pri izbiri naprav pa se naš doprinos še ne konča. Zagotavljamo vam razvejano mrežo dobaviteljev in monterjev po celotni Sloveniji in s tem odlično poprodajno izkušnjo. Poskrbimo za celovito izkušnjo nakupa – od svetovanja pa do kakovostne montaže s strani usposobljenih monterjev.

Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×