Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Piškotki

Kako Ta spletna stran uporablja piškotke?

Piškotke uporabljamo za personalizacijo vsebine in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Prav tako delimo informacije o vaši uporabi naše strani z našimi partnerji na področju družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih lahko združijo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali ki so jih zbrali med vašo uporabo njihovih storitev.

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhen fragment besedila, ki ga spletna stran pošlje brskalniku med obiskom strani. Tako spletna stran prepozna uporabnika in beleži informacije o obisku ter nastavitvah. To omogoča prijaznejši in enostavnejši obisk spletne strani ob naslednjem obisku. Piškotki so ključni za bolj prijetno in učinkovito uporabo spletne strani.

Preko piškotkov prilagajamo vsebino strani, beležimo obiskanost strani, štejemo obiskovalce, omogočamo oddajo naročil, varujemo vaše podatke in se zapomnimo vaše preference in nastavitve. Uporaba naše strani je s piškotki učinkovitejša in prijetnejša.

Piškotki

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

Ta spletna stran uporablja različne vrste piškotkov, ki jih lahko pregledate in upravljate v svojem brskalniku. V nekaterih brskalnikih za mobilne naprave to morda ni mogoče.

* Zunanje storitve kot so Facebook, Google, lahko namestijo piškotke, ne glede na to, ali ste prijavljeni v njihovo storitev. Upravljanje njihovih piškotkov je urejeno v skladu s pogoji, ki ste jih sprejeli ob registraciji na njihove storitve.

** Vsebina objavljena na naših spletnih straneh, občasno vsebuje tudi vdelane vsebine s tujih strani (na primer: vdelan video ali zemljevid). To pomeni, da uporabniku s tehničnega vidika serviramo vsebine tretjih ponudnikov (na primer: YouTube ali Google Zemljevidi), ki vključujejo lastne oglasne sisteme in s tem uporabniku namestijo lastne piškotke, ki jih uporabljajo za svoje namene.

*** Ob uporabi zunanjih storitev, vključno, a ne omejeno na Google, Meta, itd., pri prijavi v navedene storitve pride do implementacije dodatnih piškotkov. V zvezi s tem vas vljudno naprošamo, da za podrobnejše informacije o uporabi in obdelavi piškotkov s strani navedenih ponudnikov storitev, preverite in se seznanite s pogoji uporabe, ki jih določajo ti ponudniki.


Nujni piškotki

Vklop / Izklop

Nujni/Obvezni piškotki pomagajo narediti spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov spletna stran ne more pravilno delovati.

Ime Namen Trajanje Upravljalec / Obdelovalec
/ / / /

Piškotki za nastavitve

Vklop / Izklop

Piškotki za nastavitve omogočajo spletni strani, da si zapomni informacije, ki spreminjajo način delovanja ali izgled spletne strani, kot so vaš izbrani jezik ali regija, v kateri se nahajate.

Ime Namen Trajanje Upravljalec / Obdelovalec
__stripe_mid Za izvedbo transakcij s kreditnimi karticami na spletnem mestu in za preprečevanje zlorab. Storitev omogoča spletne transakcije brez shranjevanja podatkov o kreditnih karticah. 1 leto checkout.stripe.com (Stripe, Inc.)
__stripe_sid Za izvedbo transakcij s kreditnimi karticami na spletnem mestu in za preprečevanje zlorab. Storitev omogoča spletne transakcije brez shranjevanja podatkov o kreditnih karticah. 30 minut checkout.stripe.com (Stripe, Inc.)
m Za izvedbo transakcij s kreditnimi karticami na spletnem mestu in za preprečevanje zlorab. Storitev omogoča spletne transakcije brez shranjevanja podatkov o kreditnih karticah. 2 leti m.stripe.com (Stripe, Inc.)
woocommerce_cart_hash Shranjuje kodiran niz, ki predstavlja vsebino nakupovalnega vozička WooCommerce. seja Ta spletna stran
woocommerce_items_in_cart Zazna spremembe podatkov v košarici. Vsebuje informacije o celotni košarici. seja Ta spletna stran
wp_woocommerce_session_# Omogoča, da ugotovimo, kje v bazi podatkov najdemo podatke o košarici za posameznega kupca. 2 dni Ta spletna stran
_hjSession_# Zagotavlja, da so vse zahteve znotraj ene seje pripisane istemu sejnemu oknu. 30 minut Ta spletna stran (HotJar Ltd.)
_hjSession_# / 15 minut doubleclick.net (HotJar Ltd.)

Analitični piškotki

Vklop / Izklop

Piškotki za analitiko pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci komunicirajo z našim spletnim mestom.

Ime Namen Trajanje Upravljalec / Obdelovalec
_ga Dodeli unikatno identifikacijsko številko, namenjeno generiranju statističnih analiz uporabe spletnega mesta s strani obiskovalca. 2 leti Ta spletna stran (Google LLC)
_ga_# Za shranjevanje in štetje ogledov strani. 2 leti Ta spletna stran (Google LLC)
_gcl_au Za preizkušanje učinkovitosti oglaševanja na spletnih mestih, ki uporabljajo njihove storitve. 3 mesece Ta spletna stran (Google LLC)
sbjs_migrations Uporablja se za identifikacijo izvora obiska in za shranjevanje podatkov o aktivnostih uporabnika povezanih z obiskom v piškotke. Gre za analitični in vedenjski piškotek, namenjen izboljšanju uporabniške izkušnje na spletnem mestu. seja Ta spletna stran
sbjs_current_add Namenjen identifikaciji izvora obiska in shranjevanju informacij o dejanjih uporabnika, povezanih z njim, v piškotke. Predstavlja analitičen in vedenjski piškotek, ki se uporablja za izboljšanje izkušenj obiskovalcev na spletnem mestu. seja Ta spletna stran
sbjs_first_add Zasnovan za določanje vira obiska in za zbiranje podatkov o akcijah uporabnika, ki so shranjeni v piškotkih. Gre za analitični in vedenjski piškotek, namenjen nadgradnji uporabniške izkušnje na spletni strani. seja Ta spletna stran
sbjs_current Omogoča identifikacijo izvora obiska ter shranjuje podatke o uporabnikovih akcijah v piškotke. Predstavlja analitični in vedenjski piškotek, ki je namenjen izboljšanju izkušnje obiskovalcev na spletnem mestu. seja Ta spletna stran
sbjs_first Služi za prepoznavanje izvora obiska in za beleženje informacij o uporabnikovih dejanjih znotraj piškotkov. Je analitični in vedenjski piškotek, uporabljen za izboljšanje izkušnje obiskovalcev na spletni strani. seja Ta spletna stran
sbjs_udata Namenjen identifikaciji vira obiska in shranjevanju informacij o dejanjih uporabnika v zvezi s tem v piškotkih. Gre za analitični in vedenjski piškotek, ki se uporablja za izboljšanje uporabniške izkušnje na spletni strani. seja Ta spletna stran
sbjs_session Omogoča identifikacijo izvora obiska in beleženje informacij o uporabnikovih akcijah v piškotkih. Je analitičen in vedenjski piškotek, ki se uporablja za izboljšanje doživetja obiskovalcev na spletnem mestu. 30 minut Ta spletna stran
_hjSessionUser_# Shranjuje unikatno identifikacijsko številko uporabnika. 1 leto Ta spletna stran (HotJar Ltd.)

Marketinški piškotki

Vklop / Izklop

Marketinški piškotki se uporabljajo za sledenje obiskovalcem čez spletne strani. Namen je prikazati oglase, ki so relevantni in zanimivi za posameznega uporabnika in s tem bolj dragoceni za založnike in oglaševalce tretjih strani.

Ime Namen Trajanje Upravljalec / Obdelovalec
_fbp Facebook uporablja to tehnologijo za distribucijo široke palete oglaševalskih izdelkov, vključno s ponudbami v realnem času od tretjih strani. 3 mesece Ta spletna stran (Meta Inc.)
_gcl_au Za preizkušanje učinkovitosti oglaševanja na spletnih mestih, ki uporabljajo njihove storitve. 3 mesece Ta spletna stran (Google LLC)

Podatki uporabnika za oglaševanje

Vklop / Izklop

Soglasje omogoča zbiranje in deljenje podatkov, povezanih z oglaševanjem. Ti podatki vključujejo, vendar niso omejeni na, informacije, ki se uporabljajo za izboljšanje učinkovitosti oglaševalskih kampanj, merjenje interakcije uporabnikov z oglasi in zagotavljanje personalizacije oglasov. S tem soglasjem lahko zbrane podatke uporabimo za optimizacijo prikazovanja oglasov na podlagi preteklih obiskov spletnih strani in interakcij z oglasi. Namen tega je ustvariti bolj relevantno in prilagojeno oglaševalsko izkušnjo za vsakega uporabnika, pri čemer se vedno upoštevajo varovanje zasebnosti in predpisi o zasebnosti.


Nastavitve piškotkov

Imate popoln nadzor nad piškotki in vedno lahko sami odločite, ali želite dovoliti shranjevanje piškotkov na svoji napravi.

Ta spletna stran uporabnikom omogoča, da se odločijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov. Opozarjamo, da lahko zavrnitev piškotkov vpliva na delovanje spletne strani in nekatere funkcionalnosti morda ne bodo dostopne. Če zavrnete določene piškotke, bo prikaz vsebine in dostop do spletne strani lahko omejen.

Priporočamo, da za optimalno uporabniško izkušnjo in delovanje naše spletne strani sprejmete piškotke.


Upravljanje s piškotki

Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem brskalniku.

Več informacij o nastavitvah za piškotke v posameznem brskalniku najdete na naslednjih povezavah:

Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte