Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Top 3 klimatskih naprav, ki jih lahko upravljate prek telefona

Čas branja: 04.07.2024 Napisal: Montair™

Pametna tehnologija je spremenila način, kako upravljamo z različnimi napravami v naših domovih in klimatske naprave pri tem niso nobena izjema. Možnost upravljanja klimatskih naprav prek telefona ponuja udobje in prilagodljivost, ki je prej nismo poznali. Danes z vami delimo tri najboljše klimatske naprave, ki jih lahko enostavno nadzorujete prek telefona.

Pametna tehnologija je preoblikovala naš vsakdanjik – od zdaj naprej lahko z enim dotikom na telefonu upravljamo klimatsko napravo in ustvarjamo popolno bivalno okolje tudi takrat, ko nas ni doma.

Ustvarjena, da navdušuje: klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ IN

Iščete popolno kombinacijo zmogljivosti in estetske privlačnosti? Imamo idealno klimatsko napravo za vas! Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ IN ni le ljubezen na prvi pogled, ampak se lahko pohvali z izjemno funkcionalnostjo. Ena izmed ključnih prednosti te naprave je skoraj neslišno delovanje, ki omogoča uporabo naprave brez motečih zvokov, kar prispeva k mirnemu in prijetnemu bivalnemu okolju.

Za še večje udobje pri uporabi te klimatske naprave pa je omogočeno upravljanje preko Wi-Fi aplikacije MelCloud. To pomeni, da lahko temperaturo in druge nastavitve prilagodite kar s svojim pametnim telefonom, ne glede na to, kje se nahajate. Wi-Fi upravljanje vam omogoča popoln nadzor nad klimatsko napravo in zagotavlja, da je vaš dom vedno pripravljen na vaš prihod. Čista klimatska zmaga!

Maksimalna svežina in čistost zraka: klimatska naprava Samsung Windfree Avant

Samsung je znova postavil nove standarde v svetu klimatskih naprav z revolucionarno napravo, ki združuje vrhunsko tehnologijo in napredno učinkovitost. Klimatska naprava Samsung Windfree Avant z integrirano ekskluzivno hladilno tehnologijo vam zagotavlja odlično učinkovitost brez neprijetnega občutka pihanja. Za svežino zraka v prostoru poskrbi funkcija samodejnega čiščenja in razvlaževanja prostora, s katero bo notranjost klime vedno ostala čista, vaš zrak pa svež in čist. Ta klimatska naprava je še posebej primerna za vse, ki imajo težave z dihali in z različnimi alergijami.

S funkcijo Smart Things pa lahko nadzorujete in spremljate delovanje omenjene klimatske naprave na daljavo prek pametnega telefona.

Klimatske naprave so v 21. Stoletju pametnejše, bolj učinkovite in enostavnejše za upravljanje kot kdajkoli prej.

Estetika, ki navdušuje: klimatska naprava Daikin Ftxj Emura

Za najbolj zahtevne kupce, ki iščejo popolno kombinacijo vrhunske tehnologije in estetskega dizajna, je klimatska naprava Daikin FTXJ Emura vrhunska izbira. Ta naprava, ki velja za oblikovalski presežek, je na voljo v dveh elegantnih barvah – matirano kristalno beli in srebrni. Ne glede na to, v kateri prostor jo namestite, vas bo navdušila s svojim sodobnim videzom in diskretno eleganco.

Daikin FTXJ Emura je zasnovana z mislijo na uporabnika. Naprava deluje skoraj neslišno, kar zagotavlja mir in tišino v vašem domu. Poleg tega je opremljena z naprednim filtrom, ki odstrani kar 99 % ali več nečistoč in vonjav, s čimer zagotavlja svež in čist zrak v vašem prostoru. Ena izmed najbolj impresivnih lastnosti klimatske naprave Daikin FTXJ Emura pa je njen izboljšan 3D zračni tok. Ta funkcija zagotavlja enakomerno porazdelitev zraka po celotnem prostoru, kar odpravlja nadležno pihanje in zagotavlja prijetno temperaturo v vsakem kotičku prostora. Z Daikin FTXJ Emura boste končno naredili konec neenakomernemu hlajenju in uživali v popolnem udobju.

Klimatska naprava Daikin FTXJ Emura ponuja tudi možnost upravljanja preko Wi-Fi aplikacije, kar vam omogoča, da temperaturo in druge nastavitve prilagodite kar s svojim pametnim telefonom. Ne glede na to, kje ste, lahko enostavno nastavite popolno temperaturo v svojem domu in uživate v optimalnem udobju, ko se vrnete.

Povzemimo

Pametne klimatske naprave, ki jih lahko upravljate prek telefona, ponujajo številne prednosti, vključno z večjim udobjem, prilagodljivostjo in energetsko učinkovitostjo.

Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte