Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet

Čas branja: 2 min 11.09.2023 Napisal: Montair™

Toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet

Revolucionarna rešitev za udobno ogrevanje

Ali si želite tiho delujoče toplotne črpalke, ki je elegantnega izgleda in zagotavlja izjemno učinkovitost z enostavnim upravljanjem?

Pred nakupom toplotne črpalke je zelo pomembno, da primerjate njihove učinkovitosti. Današnje toplotne črpalke zrak-voda so si med seboj lahko podobne v mnogih funkcijah, vendar se velikokrat razlikujejo po hrupnosti in učinkovitem delovanju hlajenja oziroma ogrevanja. Nova toplotna črpalka znamke Samsung se ponaša z neverjetno učinkovitostjo in minimalnim hrupom kar prinaša novo raven udobja v vaš dom! Zunanja enota toplotne črpalke deluje skoraj neslišno, poleg tega dosega temperaturo ogrevalne vode kar do 70 °C in je brez potrebe po dodatnih grelnikih. Njena elegantna črna barva ohišja pa bo nedvomno pritegnila pozornost in postala simpatičen dodatek k vašemu domu.

Energetsko učinkovita

Samsung EHS Mono Quiet že z letnim grelnim številom SCOP kaže, da zagotavlja energetsko učinkovito ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode. Ta številka pri novem modelu znaša izjemnih 5.0 SCOP, kar pomeni, da toplotna črpalka za proizvodnjo 5,0 kW energije porabi le približno 1 kW električne energije. Preostanek potrebne energije črpa iz zraka okoli objekta. Samsung EHS Mono Quiet se ponaša z najvišjo sezonsko energetsko učinkovitostjo, A+++, kar vam zagotavlja dolgoročne prihranke in hkrati še pozitiven vpliv na okolje.

Ogrevanje z radiatorji

Mnoge stavbe v Sloveniji še vedno uporabljajo za ogrevanje svojih prostorov radiatorje. Za učinkovito delovanje radiatorjev potrebujemo toplo vodo temperature okrog 65 °C. Večina toplotnih črpalk zrak-voda deluje v temperaturnem območju med 55 °C in 60 °C, kar ni vedno dovolj optimalno za ogrevanje prostorov. Toplotna črpalka Samsung EHS Mono pa omogoča ogrevanje vode tudi do 70 °C. To velja tudi, kadar je zunanja temperatura zraka od -15 °C do 43 °C, zato je ta toplotna črpalka tudi odlična rešitev pri zamenjavi starega plinskega kotla. S tem zagotavlja visoko temperaturo izhodne vode, ki je ključna za učinkovito delovanje radiatorjev.

Tiho delovanje

Toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet, certificirana z oznako Quiet, se razlikuje od drugih toplotnih črpalk z inovativnimi tehnologijami s svojim tihim delovanjem. Deluje pri izjemno nizki ravni hrupa, ki ne presega 35 dB(A) na oddaljenosti 3 m od zunanje enote. Zunanja enota je opremljena z dvoslojnim sistemom zvočne izolacije in patentirano zasnovo, ki učinkovito absorbira hrup, povzročen s kompresijskimi deli in tresljaji.

Eleganten in estetski dizajn

Nova zunanja enota toplotne črpalke Samsung se od drugih toplotnih črpalk odlikuje tudi s svojim elegantnim dizajnom in moderno temno sivo (skoraj črno) barvo, ki se popolnoma prilagaja zunanjosti vsake zgradbe. Sprednja stran enote, visoka približno 1 m, je opremljena s horizontalnimi črnimi rešetkami, ki skrijejo nezanimivo notranjo mehaniko toplotne črpalke.

Enostavna namestitev in upravljanje

Toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet je zasnovana za enostavno namestitev in vzdrževanje. Notranji deli črpalke so lahko dostopni preko stranske plošče, ki jo je mogoče odstraniti z odvijanjem treh vijakov. To vam prihrani čas in trud med namestitvijo ter servisiranjem naprave. Poleg tega pa lahko napravo upravljate na daljavo preko pametne aplikacije Samsung SmartThings, kar vam omogoča popoln nadzor nad ogrevalnim sistemom.

Zakaj bi bila ta toplotna črpalka prava za vaš dom

  • Nizek hrup delovanja (do 35 dB(A)) zaradi izboljšanega ohišja ter ventilatorja
  • Kompaktna zasnova, ki ne zavzame veliko prostora
  • Visoka temperatura ogrevalne vode do 70 °C tudi pri nizkih zunanjih temperaturah
  • Visoka energetska učinkovitost A+++ in SCOP 5.0
  • Estetski moderen dizajn, ki se prilagaja zunanjosti vsake stavbe
  • Napredne tehnologije za visoko optimizacijo porabe energije
  • Uporaba okolju prijaznega hladilnega sredstva R32
  • Možnost izbire notranje enote z vgrajenim bojlerjem
  • Idealna izbira za sanacijo sistema ogrevanja na radiatorje
  • Možnost pridobitve subvencije Eko sklada v višini do 2.500 EUR

V naši spletni trgovini - Pravaklima.si lahko preverite več informacij o toplotni črpalki Samsung EHS Mono Quiet in njenih naprednih funkcijah.

Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte