Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Katere so zmagovalne klimatske naprave za poletje 2024?

Čas branja: 27.06.2024 Napisal: Montair™

Izbor prave klimatske naprave lahko bistveno vpliva na vaše počutje v vročih poletnih mesecih. V tem članku bomo predstavili zmagovalne klimatske naprave za poletje 2024, ki izstopajo s svojo inovativnostjo, energetsko učinkovitostjo in uporabniku prijaznimi funkcijami. Ste pripravljeni, da odkrijete popolno klimatsko rešitev za vaš dom ali pisarno?

S prefinjenostjo, modernim izgledom in najnaprednejšimi funkcijami klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AY prepriča tudi najzahtevnejše kupce!

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AY

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AY navdušuje z izjemnimi možnostmi čiščenja zraka in delovanjem pri nizkih temperaturah. Moderen videz z novo mat barvo je zasnovan z mislijo na enostavno čiščenje in je kot nalašč za prefinjene moderne domove. Omenjena klimatska naprava je skoraj neslišna in ima vgrajen WI-FI modul, ki se povezuje z aplikacijo MELCloud na telefonih in tablicah in omogoča največje možno klimatsko udobje z enim klikom tudi ko vas ni doma. In kar je najpomembneje: s Plasma Quad in V-Blocking filtrom zagotavlja svež in kakovosten zrak.

Klimatska naprava Samsung WINDFREE Elite

Klimatska naprava Samsung WINDFREE Elite predstavlja pravo revolucijo v svetu klimatskih naprav! Če vas pri klimatskih napravah najbolj moti hrup in nezaželen občutek prepiha je ta klimatska naprava kot nalašč za vas! Z Wind-freeTM hlajenjem namreč omogoča napredno hlajenje z visoko energetsko učinkovitostjo brez direktnega zračnega toka kar zagotavlja optimalno in enakomerno hlajenje prostorov brez prepiha.

In to še ni vse! Poleg vrhunske energetske učinkovitosti in patentirane tehnologije brez pihanja ta izjemna klimatska naprava navdušuje še z:

  • Nadzorom in spremljanjem delovanja na daljavo z aplikacijo Smart Things.
  • Eko načinom, ki pri zmerni vročini omogoča bolj učinkovito hlajenje in okolju prijaznim plinom R32.
  • Filtrom PM2,5, ki čisti in filtrira kar do 99% drobnih delcev.
  • Funkcijo samodejnega čiščenja.

Pri izboru klimatske naprave se obvezno pozanimajte tudi o njenih naprednih funkcijah ter energetski učinkovitosti.

Klimatska naprava DAIKIN FTXA Stylish

Še ena zmagovalna klimatska naprava, ki vas bo popolnoma navdušila z inovativnostjo, kreativnostjo in sodobnim dizajnom! Klimatska naprava DAIKIN FTXA Stylish se lahko pohvali z najtanjšo stensko enoto na trgu, nagrajenim dizajnom in napredno in inovativno tehnologijo.

Gre za klimatsko napravo, ki se zlije z vsakim prostorom in je na voljo v treh različnih barvah. Njeno izjemno tiho delovanje, posebej zasnovane lopute in 3D senzorji pa zagotavljajo enakomerno porazdelitev temperature.

Povzemimo

Pomembno je izbrati klimatsko napravo, ki ne zadovolji le vaše potrebe po hlajenju, ampak prispeva tudi k energetski učinkovitosti in zdravemu bivalnemu okolju. Vsak od zgoraj predstavljenih modelov predstavlja zmagovalno kombinacijo inovativnosti, zmogljivosti in trajnosti.

Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte