Klima naprava Daikin FTXF Sensira

od 585.06 €

Klimatska naprava Daikin FTXF Sensira

Diskretna klimatska naprava Daikin Sensira se pohvali z izboljšanim kompresorjem z invertersko tehnologijo, ki optimalno prilagaja delovanje. Le ta zagotavlja predvsem prihranke pri energiji, nižje tveganje za okvaro enote, tišje delovanje in manj vibracij.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Z upravljalnikom Daikin Online Controller boste imeli popoln nadzor nad temperaturo v bivalnem prostoru, hkrati pa si lahko klimatsko napravo programirate tako, da se prilagodi vašemu življenjskemu stilu. Upravljalnik med drugim nudi pregled individualne sobe, v katerih lahko z interaktivnim termostatom nastavite željeno temperaturo. Prav tako si lahko prilagodite delovanje klimatske naprave za posamezni dan, kot tudi za vseh 7 dni v tednu. Z grafičnim prikazom lahko spremljate porabo energije in hkrati dobite pregled, kje lahko prihranite pri energiji.

Kupi

Visoko učinkovitost in majhno porabo energije zagotavlja tudi uporaba plina R-32, ki je hkrati tudi okolju prijazno. Učinkovito porazdelitev temperature in zraka po prostoru omogoča samodejno vertikalno premikanje loput za izpust zraka. V situacijah, ko v prostoru 20 minut ni ljudi, se poraba toka zmanjša za približno 80 %. To ji omogoča samodejni preklop na način varčevanja s tokom. Vse te karakteristike zagotavljajo, da klimatska naprava dosega vrednosti sezonske učinkovitosti do A++ pri hlajenju, pri čemer kazalnik SEER dosega vrednosti do 6,2. pri ogrevanju je kazalnik energijske učinkovitosti SCOP 4,1, kar jo uvršča v A+ energijski razred.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.