Klima naprava Daikin FTXM Perfera

od 930.91 €

Klimatska naprava Daikin FTXN Perfera

Klimatsko napravo Daikin Perfera odlikuje izjemno nizka poraba energije. Njena sezonska učinkovitost je do A+++, kar pomeni, da jo uvrščamo med energetsko varčne klimatske naprave. Njeno višjo energijsko učinkovitost ji omogoča hladilno sredstvo R32, ki ima tudi manjši vpliv na okolje.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Modern dizajn

Klimatska naprava Daikin Perfera je zaradi njenega sodobnega videza, brez problema namestili v katerikoli bivalni prostor. Ker je v svojem delovanju izjemno tiha, je trenutno prava izbira za v vašo spalnico, kjer vas zagotovo ne bo motila pri vašem vsakodnevnem spanju. Notranjo stensko enoto lahko, poleg spalnice, namestite v več bivalnih prostorih, odvisno od vaših potreb in želja. Na eno zunanjo enoto je možna namestitev do pet notranjih enot.

Kupi

Prijetno okolje

Za klimatsko napravo Daikin Perfera je značilen tudi 3D zračni tok, ki kombinira vodoravno in navpično samodejno usmerjanje za razširjanje toka hladnega ali toplega zraka. Na ta način pride zrak do vseh kotov bivalnega prostora, ne glede na to kako velik prostor s klimatsko napravo ogrevamo oziroma hladimo.

Kupi

Zdravju prijazna

S klimatskim napravami Perfera boste imeli v prostoru vedno svež in čist zrak. Za to bo poskrbela tehnologija Daikin Flash Streamer, ki učinkovito razgrajuje viruse, bakterije in alergene. Podobno nalogo ima tudi filter za odstranjevanje neprijetnih vonjav, ki učinkovito lovi plavajoče prašne delce kot so bakterije, virusi ali alergeni. V primeru povečane vlažnosti imate možnost vklopa suhega programa, ne da bi se pri tem temperatura bistveno spremenila.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.