Klima naprava Daikin FTXB Oki Comfora

od 572.08 €

Klimatska naprava Daikin FTXP Comfora

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Klimatske naprave Daikin Comfora so sodobno zasnovane in prostorsko varčne klimatske naprave, ki jih namestimo na steno. Zaradi njihovih kompaktnih mer so odlične za prenove, še posebej za namestitev nad vrati. Na eno zunanjo enoto se lahko poveže do pet notranjih, čeprav imajo različne kapacitete. Vse notranje enote se lahko individualno upravljajo v istem načinu za gretje in hlajenje.

Kupi

Podobno kot za ostale klimatske naprave Daikin, velja tudi za Daikin Comfora, da je v svojem delovanju izjemno tiha. Tovrstne klimatske naprave so znane tudi po svojem optimalnem delovanju. Za hitro gretje ali hlajenje lahko izberete močni način, ko pa se le ta izklopi, se enota vrne v pred nastavljen način. Klimatska naprava lahko samodejno izbira gretje ali hlajenje, da se tako doseže nastavljena temperatura. Z nočno nastavitvijo lahko dosežemo optimalno delovanje klimatske naprave tudi ponoči, s čimer preprečimo pretirano hlajenje ali gretje. Ekonomičen način delovanja zmanjša porabo energije tako, da se lahko istočasno uporabljajo druge naprave, ki imajo večjo porabo energije.

Kupi

Lahko rečemo, da so klimatske naprave Daikin Comfora prijazne do okolja. Poleg tega, da se uporablja hladilno sredstvo R-32, imajo tovrstne klimatske naprave vgrajene zelo kakovostne filtre iz titanovega apatita, ki učinkovito odstranjujejo vse neprijetne vonjave v bivalnem prostoru. Tovrstni filtri lovijo v zraku plavajoče prašne in škodljive delce, kot so bakterije, virusi in alergeni, ter na ta način bistveno pripomorejo h kvaliteti zraka.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.