Klimatska naprava Samsung WINDFREE COMFORT

od 722.29 €

Klimatska naprava Samsung WIND-FREE Comfort

Energetsko varčna in tih klima naprava Samsung Comfort odlikuje moderna trikotna oblika, patentirana tehnologija WIND-FREE pa ji omogoča praktično neslišno delovanje.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Klimatska naprava Samsung Windfree COMFORT je sodobna klimatska naprava, ki se bo hitro prilagodila vašim potrebam po hlajenju ali ogrevanju prostorov. S svojo funkcijo umetne inteligence AI Auto Comfort analizira in si zapomni kdaj in kako jo uporabljate in na podlagi tega optimizira svoje delovanje. Skrbi o pravilnem načinu uporabe klimatske naprave bodo s Samsung Windfree COMFORT hitro izginile, saj bo naprava glede na izbrano temperaturo samodejno uporabila najprimernejši način delovanja, zato bo temperatura v prostoru vedno optimalna.

Kupi

Energetsko varčna

Klimatska naprava popolnoma zadosti vsem okoljskim standardom, saj uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32, ki zagotavlja tudi izjemno učinkovito hlajenje. Uvrščamo jo v energijski razred A++ pri hlajenju in A+ pri ogrevanju, zato se bo njeno energetsko učinkovito delovanje zelo kmalu poznalo na vašem računu za električno energijo.

Kupi

WindFree tehnologija

To pa še zdaleč ni vse! Energetsko učinkovita je je tudi inovativna tehnologija Wind-FreeTM, ki porabi kar 77 % manj energije od načina hitrega hlajenja, pri tem pa praktično ne zaznate njenega delovanja. Tehnologija omogoča, da se zrak širi skozi 23.000 mikroskopsko majhnih luknjic, kar preprečuje občutek mrzlega prepiha, zato bo bivanje v vašem domu s to klima napravo še prijetnejše. Izjemna več funkcionalnost, ki vas bo navdušila Če se boste odločili za klimatsko napravo Samsung Windfree COMFORT boste njene prednosti zelo hitro tudi sami spoznali, saj vam njene številne funkcije omogočajo kvalitetnejše bivanje in večje udobje v vašem domu.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.