Klimatska naprava Samsung CEBU

od 611.02 €

Klimatska naprava Samsung Cebu

Vas moti razgreto stanovanje, ko pridete iz službe v vročih poletnih dneh? S klimatskimi napravami Samsung je tudi ta problem rešen. Posebna funkcija 2-stopenjskega hlajenja omogoča, da je naše bivalni prostor v prvi fazi ohlajen v le nekaj minutah. V drugem koraku pa poteka faza udobnega hlajenja, ki omgoča vzdrževanje prijetne temperature v prostoru ter varčnega delovanja klima naprave.

Dobava: 3-7 delovnih dni

Počisti

100 % VAREN
NAKUP

BREZPLAČNA
DOSTAVA

MONŽNOST PLAČILA
NA OBROKE

Samsung CEBU se popolnoma prilagodi vašim potrebam

Klimatska naprava Samsung CEBU vam omogoča inteligenten način življenja, saj bo samodejno prepoznala na kakšen način jo uporabljate. Natančno si bo zapomnila in analizirala čas uporabe, nastavljene temperature in notranjo ter zunanjo temperaturo ter na podlagi tega samodejno preklopila na najbolj primeren način za vzdrževanje optimalnih pogojev v prostoru.

Kupi

Več funkcionalna naprava, ki prihrani energijo in denar

Klimatska naprava Samsung CEBU velja za energetsko učinkovito napravo, ki uporablja okolju prijazno in izjemno učinkovito hladilno sredstvo R32, zato boste z njeno uporabo bistveno pripomogli tudi k ohranjanju ozonske plasti. Uvrščamo jo v energijski razred A++ pri hlajenju in A+ pri ogrevanju, s svojimi številnimi funkcijami pa vam prihrani energijo in denar, pri čemer ostaja njeno hlajenje še vedno učinkovito.

Kupi

Upravljanje s klimatsko napravo Samsung CEBU je zelo preprosto, poleg glasovnega upravljanja pa jo lahko nadzorujete kar na daljavo. Klimatska naprava ima integriran Wi-Fi, kar vam omogoča, da z njo upravljate kar s pomočjo mobilnega telefona kjerkoli in kadarkoli. S pomočjo posebne aplikacije SmartThings boste lahko sistemu umetne inteligence posredovali kaj želite, ta pa jih bo izpolnil in vam tudi priporočal najboljše nastavitve.

Kupi

Mnenja uporabnikov

Hitra dostava brez poškodb.

Mateja U.

Zelo ugodne cene in artikli na zalogi. Vse pohvale.

Simon K.

Prvič naredil nakup pri vas, za enkrat vse OK!

Milan A.

Pogosta vprašanja

Kolikšni so stroški dostave?

Dostava je brezplačna za celotno Slovenijo.

Katere plačilne metode so na voljo?

Plačate lahko s kreditno kartico in PayPal-om brez dodatnih stroškov ali pa po povzetju.

Kolikšen je dostavni čas?

Naročilo bo dostavljeno v roku treh delovnih dni.

Kdo dostavlja pošiljko?

Pošiljka je dostavljena s strani GLS službe, od ponedeljka do petka med delovnimi urami.