Prva specializirana trgovina za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje. Z vami že 9 let!

Klimatske naprave Daikin: Primerjava modelov

Daikin

Klimatske naprave Daikin

Ko gre za izbiro klimatske naprave, je pomembno upoštevati nekaj dejavnikov, ki lahko vplivajo na vašo odločitev. Spodaj je nekaj ključnih točk, ki vam pomagajo pri izbiri:

  1. Učinkovitost in energetska učinkovitost: Preverite energetsko učinkovitost klimatskih naprav, ki jih nameravate kupiti. Oglejte si oznake energetske učinkovitosti, kot so SEER (sezonska učinkovitost hlajenja) in SCOP (sezonska učinkovitost ogrevanja), ter izberite model z visoko energetsko učinkovitostjo.
  2. Funkcionalnosti in lastnosti: Različni modeli klimatskih naprav lahko imajo različne funkcionalnosti in lastnosti. Preverite, ali klimatska naprava ponuja želene funkcionalnosti, kot so načini delovanja (hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, razvlaževanje), daljinski upravljalnik, Wi-Fi, programabilni časovnik, filtriranje zraka, tiho delovanje in druge funkcije, ki so vam pomembne.
  3. Velikost in zmogljivost: Ocenite velikost prostora, ki ga želite klimatizirati, in preverite, ali izbrani modeli ustrezajo potrebni zmogljivosti. Preverite specifikacije proizvajalca ali se posvetujte s strokovnjakom, da ugotovite, kateri model je primeren za velikost vašega prostora.
  4. Cenovni razpon: Upoštevajte svoj proračun pri izbiri klimatske naprave. Cenovni razpon med modeli se lahko razlikuje, zato izberite tisti model, ki ustreza vašemu finančnemu okviru. Vendar ne pozabite upoštevati tudi drugih pomembnih dejavnikov, kot so učinkovitost in zmogljivost.
  5. Oblikovanje in slog: Če vam je estetika pomembna, lahko upoštevate tudi oblikovanje klimatske naprave (ohišja). Preverite videz, barvo, velikost in druge oblikovalske elemente modelov ter izberite tisto, ki se najbolj ujema z notranjo opremo prostora in vašim osebnim okusom.

Daikin FTXA Stylish

Listki Daikin FTXA Stylish

Cena: 1.533,55  - 2.732,57 

Daikin FTXA Stylish je visokokakovostna klimatska naprava, ki združuje inovativnost, kreativnost in moderni dizajn. Primerna je za srednje velike prostore, je tiha, omogoča brezžično upravljanje in se ponaša z napredno tehnologijo. Ponaša se s sofisticiranim dizajnom, na voljo v treh barvah, kar omogoča skladnost z vsakim prostorom. Njene posebne funkcije vključujejo tiho delovanje, zasnovane lopute za enakomerno porazdelitev temperature in Wi-Fi povezljivost. V energetski učinkovitosti se uvršča v višji razred, kar pomeni, da omogoča visoko učinkovitost z manjšo porabo energije. Cenovno se uvršča v srednji do višji razred.


Daikin FTXF Sensira

Listki Daikin FTXF Sensira

Cena: 605,74  - 1.775,00 

Daikin FTXF Sensira je idealna klimatska naprava za domačo uporabo, ki združuje hlajenje in ogrevanje. Naprava je posebej priljubljena zaradi svojega tihega delovanja in naprednih funkcij, kot je brezžično upravljanje. V srednjem cenovnem razredu, je Sensira visoko energetsko učinkovita, kar zagotavlja varčevanje z energijo. Njen eleganten, sodoben dizajn se bo brez težav zlil z vsakim dekorjem. Izberite Sensira, če želite učinkovito, varčno in tiho klimatsko napravo, ki vam omogoča popoln nadzor nad temperaturo vašega doma.


Daikin FTXJ Emura

Listki Daikin FTXJ Emura

Cena: 1.660,73  - 2.871,36 

Daikin FTXJ Emura je naprava za zahtevnejše kupce. S svojo napredno tehnologijo in elegantnim dizajnom je namenjena tako hlajenju kot ogrevanju prostora. Dodana vrednost je tiho delovanje in možnost brezžičnega upravljanja. Ta model je dobitnik številnih nagrad za dizajn in je na voljo v dveh barvnih kombinacijah. FTXJ Emura sodi v srednji cenovni razred, a z visoko energetsko učinkovitostjo, kar pripomore k dolgoročnim prihrankom. Njene posebne funkcije vključujejo Wi-Fi povezljivost za daljinsko upravljanje in napredni filter, ki odstrani 99% alergenov in nečistoč, kar je posebej pomembno za alergike. Če iščete sodobno, učinkovito in lepo oblikovano klimatsko napravo, je Emura odlična izbira.


Daikin FTXM Perfera

Listki Daikin FTXM Perfera

Cena: 1.047,68  - 2.602,82 

Daikin FTXM Perfera je vrhunska klimatska naprava za srednje velike prostore. Odlikuje jo visoka energetska učinkovitost, kar zagotavlja odlično hlajenje in ogrevanje ob zmanjšani porabi energije. Prav tako deluje tiho, kar je idealno za spalnice in delovne prostore. Perfera je opremljena z antialergijskim filtrom, ki očisti zrak v domu ali pisarni, kar je še posebej koristno za alergike ali tiste, ki imajo težave s kakovostjo zraka. Posebna funkcija te naprave je brezžično upravljanje preko Wi-Fi povezave, kar omogoča prilagajanje nastavitev iz udobja kavča ali celo na poti. Dizajn Perfere je sodoben in moderen, zato se brez težav prilega v vsako okolje ne glede na dekor ali slog. Kljub višji ceni, je Perfera vredna investicija zaradi naprednih funkcij in visoke učinkovitosti, ki zagotavljajo dolgotrajno udobje in kakovost bivanja.


Daikin FTXP Oki Comfora

Listki Daikin FTXP Oki Comfora

Cena: 782,33  - 2.135,52 

Daikin FTXP Oki Comfora je idealna za manjše do srednje velike prostore. Zmogljivost za hlajenje in ogrevanje je visoka, ob tem pa se ponaša z dobrim energetskim razredom. Ima sodoben in eleganten dizajn, ki se bo prilegal različnim notranjostim. Posebnost te klime je tiho delovanje, zato je primerna za spalnice in dnevne prostore, kjer je pomirjujoče okolje ključno. Vključuje tudi možnost brezžičnega delovanja in povezljivosti z Wi-Fi, kar omogoča enostavno upravljanje. Poleg tega ta klimatska naprava s filtrom iz titanovega apatita učinkovito odstranjuje neprijetne vonjave in filtrira zrak, kar zagotavlja čisto in zdravo bivalno okolje.


Daikin FTXZ Ururu Sarara

Listki Daikin FTXZ Ururu Sarara

Cena: 2.587,62  - 3.341,94 

Daikin FTXZ Ururu Sarara je definicija naprave “vse v enem”. Ta model klimatske naprave ponuja ogrevanje, hlajenje, vlaženje, razvlaževanje, prečiščevanje in prezračevanje zraka. Z naprednimi tehnologijami, kot je tipalo – Inteligentno oko, se prilagaja gibanju in zagotavlja optimalen pretok zraka. Zaradi okolju prijaznega hladilnega sredstva R32 in EKO načina delovanja, naprava omogoča nizko porabo energije, kar je pomembno za dolgoročno učinkovitost. Kljub svojim številnim funkcijam in visoki energetski učinkovitosti, naprava zagotavlja tudi tiho delovanje. Njena estetika je čista in moderna, kar poudarja njen sofisticiran videz. Naprava sodi v višji cenovni razred, vendar njena multi-funkcionalnost in učinkovitost opravičujeta to investicijo.


Listki Primerjalna tabela

Model Posebnost Cenovni razred Videz
Daikin FTXA Stylish Tiho delovanje, enakomerna porazdelitev temperature, Wi-Fi povezljivost Srednji do visok Sofisticiran, na voljo v treh barvah
Daikin FTXF Sensira Tiho delovanje, brezžično upravljanje Srednji Eleganten, sodoben
Daikin FTXJ Emura Wi-Fi povezljivost, napredni filter Srednji Elegantno, na voljo v dveh barvnih kombinacijah
Daikin FTXM Perfera Antialergijski filter, brezžično upravljanje preko Wi-Fi Visok Sodoben, moderen
Daikin FTXP Oki Comfora Tiho delovanje, brezžično delovanje in Wi-Fi povezljivost, filter iz titanovega apatita Srednji Sodoben, eleganten
Daikin FTXZ Ururu Sarara Ogrevanje, hlajenje, vlaženje, razvlaževanje, prečiščevanje in prezračevanje zraka, Inteligentno oko, EKO način delovanja Visok Čist, modern
Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×

Imate hitro vprašanje?

Poklepetajte