Brezplačno svetovanje: 069 773 173

Klimatske naprave Samsung: Primerjava modelov

Samsung

Klimatske naprave Samsung

Ko gre za izbiro klimatske naprave, je pomembno upoštevati nekaj dejavnikov, ki lahko vplivajo na vašo odločitev. Spodaj je nekaj ključnih točk, ki vam pomagajo pri izbiri:

  1. Učinkovitost in energetska učinkovitost: Preverite energetsko učinkovitost klimatskih naprav, ki jih nameravate kupiti. Oglejte si oznake energetske učinkovitosti, kot so SEER (sezonska učinkovitost hlajenja) in SCOP (sezonska učinkovitost ogrevanja), ter izberite model z visoko energetsko učinkovitostjo.
  2. Funkcionalnosti in lastnosti: Različni modeli klimatskih naprav lahko imajo različne funkcionalnosti in lastnosti. Preverite, ali klimatska naprava ponuja želene funkcionalnosti, kot so načini delovanja (hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, razvlaževanje), daljinski upravljalnik, Wi-Fi, programabilni časovnik, filtriranje zraka, tiho delovanje in druge funkcije, ki so vam pomembne.
  3. Velikost in zmogljivost: Ocenite velikost prostora, ki ga želite klimatizirati, in preverite, ali izbrani modeli ustrezajo potrebni zmogljivosti. Preverite specifikacije proizvajalca ali se posvetujte s strokovnjakom, da ugotovite, kateri model je primeren za velikost vašega prostora.
  4. Cenovni razpon: Upoštevajte svoj proračun pri izbiri klimatske naprave. Cenovni razpon med modeli se lahko razlikuje, zato izberite tisti model, ki ustreza vašemu finančnemu okviru. Vendar ne pozabite upoštevati tudi drugih pomembnih dejavnikov, kot so učinkovitost in zmogljivost.
  5. Oblikovanje in slog: Če vam je estetika pomembna, lahko upoštevate tudi oblikovanje klimatske naprave (ohišja). Preverite videz, barvo, velikost in druge oblikovalske elemente modelov ter izberite tisto, ki se najbolj ujema z notranjo opremo prostora in vašim osebnim okusom.

Samsung NORDIC Arise

Listki Samsung NORDIC Arise

Cena: 1.123,52  - 1.421,24 

Samsung NORDIC Arise je pametna klimatska naprava, ki ponuja optimalno udobje z minimalnim prepihom. Prilagaja delovanje glede na vzorce uporabe in vremenske razmere za optimalno udobje. Njen EKO način in uporaba okolju prijaznega hladilnega sredstva R32 zagotavljata visoko energetsko učinkovitost. S svojim tihim delovanjem in modernim dizajnom se odlično prilega vsakemu domu. Wi-Fi povezljivost omogoča enostavno upravljanje naprave na daljavo. Ta model je primeren za srednje velike prostore in je cenovno v srednjem razredu.


Samsung WINDFREE Pure

Listki Samsung WINDFREE Pure

Cena: 1.220,28  - 1.516,52 

Samsung WINDFREE Pure je napredna naprava za dom, primerna za srednje velike prostore. Njena glavna značilnost je Wind-Free tehnologija, ki omogoča enakomerno hlajenje brez občutka prepiha. Naprava ima visoko energetsko učinkovitost in vsebuje filter Pure 1.0, ki učinkovito filtrira in čisti zrak. Poleg tega lahko uporabnik spremlja kakovost zraka preko aplikacije SmartThings. Ta model je v višjem cenovnem razredu, vendar nudi vrhunsko kvaliteto in dolgoročne prihranke. Dizajn je minimalističen, kar omogoča enostavno vključitev v vsak prostor.


Samsung LUZON

Listki Samsung LUZON

Cena: /639,73  - 1.593,18 

Samsung LUZON je naprava srednjega cenovnega razreda, ki združuje moderno tehnologijo za učinkovito hlajenje in ogrevanje, vključno z naprednim digitalnim inverterjem. Posebne funkcije vključujejo samodejno čiščenje, protibakterijski filter, ECO način delovanja in tiho delovanje, ki vam omogoča udoben spanec. Prefinjen dizajn je eleganten in diskreten, kar se bo lepo prilegalo v vsak prostor. Idealna je za srednje velike prostore.


Samsung WINDFREE Elite

Listki Samsung WINDFREE Elite

Cena: 1.240,00  - 1.543,50 

Samsung WINDFREE Elite je idealna naprava za tiste, ki iščejo napredno hlajenje z visoko energetsko učinkovitostjo. Z Wind-free™ tehnologijo omogoča udobno hlajenje brez neprijetnega občutka prepiha. Naprava se ponaša s pametnim delovanjem, ki se prilagodi vašim potrebam, ter antialergijskim filtrom za čistejši zrak. EKO način delovanja zagotavlja učinkovitost pri zmerni vročini, medtem ko funkcija samodejnega čiščenja skrbi za vzdrževanje naprave. Naprava spada v višji cenovni razred zaradi svojih naprednih funkcij in visoke učinkovitosti. Z modernim dizajnom je tudi vizualno privlačna za vsak prostor. Idealna je za tiste, ki cenijo visoko učinkovitost, zdrav zrak in tiho delovanje.


Samsung WINDFREE Avant

Listki Samsung WINDFREE Avant

Cena: 1.034,28  - 2.354,55 

Samsung WINDFREE Avant je napredna naprava, idealna za dom ali poslovni prostor. Njena izjemna energetska učinkovitost, funkcija samodejnega čiščenja in antialergijski filter zagotavljajo zdravo in udobno bivalno okolje. Posebnost naprave je Wind-Free hlajenje, ki preko 23 tisoč mikroskopskih lukenj omogoča enakomerno hlajenje brez prepiha. Wi-Fi povezljivost omogoča enostavno upravljanje na daljavo. Eko način delovanja zagotavlja dodatno varčevanje z energijo. Cena je srednje visoka, kar je upravičeno glede na kakovost in funkcionalnosti. Dizajn je eleganten in sodoben, kar dodatno prispeva k estetiki prostora.


Samsung AR3500

Listki Samsung AR3500

Cena: 511,97  - 809,96 

Samsung AR3500 je vsestranska naprava za domačo uporabo, idealna za večje prostore. S tihim in okolju prijaznim delovanjem, ponuja hlajenje in ogrevanje, kar jo naredi uporabno skozi celo leto. Napredne funkcije, kot so EKO način za energetsko učinkovitost in “Good Sleep” način za optimalno temperaturo med spanjem, izboljšujejo udobje in zdravje. Naprava se ponaša tudi z naprednim sistemom filtracije, ki zajame 80% delcev v zraku. Z elegantnim in tankim dizajnom, je ta model enostaven za vzdrževanje in čiščenje. Klima spada v srednje-visok razred.


Samsung WINDFREE Comfort

Listki Samsung WINDFREE Comfort

Cena: 827,61  - 1.947,30 

Samsung WINDFREE Comfort je idealna naprava za tiste, ki iščejo udobje, učinkovitost in napredno tehnologijo. Njena posebnost je Wind-free tehnologija, ki omogoča enakomerno hlajenje brez neprijetnega pihanja. Dodatne funkcije vključujejo samodejno čiščenje in pametno nadzorovanje s pomočjo aplikacije SmartThings. V srednjem cenovnem razponu je ta model privlačen za tiste, ki želijo več kot osnovno hlajenje/ogrevanje. Energetska učinkovitost je vrhunska, zahvaljujoč digitalni inverter tehnologiji in EKO načinu delovanja. Sodoben, prefinjen dizajn se brez težav zlije z vsakim notranjim okoljem.


Samsung CEBU

Listki Samsung CEBU

Cena: 728,97  - 1.760,97 

Samsung CEBU je multifunkcionalna naprava srednjega cenovnega razreda, ki združuje udobje in energetsko učinkovitost. Primerna je za srednje velike prostore in ponuja tako hlajenje kot ogrevanje. Ekskluzivne funkcije vključujejo brezžično upravljanje preko aplikacije SmartThings in samodejno čiščenje, kar zagotavlja enostavno uporabo in vzdrževanje. Naprava je opremljena z okolju prijaznim hladilnim sredstvom R32 in je oblikovana v modernem, minimalističnem stilu, ki se bo zlil z vašim domom. Izberite CEBU, če iščete napravo, ki se prilagaja vašim potrebam in pomaga prihraniti energijo ter denar.


Listki Primerjalna tabela

Model Posebnost Cenovni razred Videz
Samsung NORDIC Arise Pametna klimatska naprava, EKO način, Wi-Fi povezljivost Srednji Moderen
Samsung WINDFREE Pure Wind-Free tehnologija, filter Pure 1.0, SmartThings povezljivost Visok Minimalističen
Samsung LUZON Samodejno čiščenje, protibakterijski filter, ECO način Srednji Eleganten, diskreten
Samsung WINDFREE Elite Wind-free™ tehnologija, antialergijski filter, EKO način, samodejno čiščenje Visok Moderen
Samsung WINDFREE Avant Wind-Free hlajenje, Wi-Fi povezljivost, EKO način Srednje visok Eleganten, sodoben
Samsung AR3500 EKO način, “Good Sleep” način, napredna filtracija Srednje visok Eleganten, tanek
Samsung WINDFREE Comfort Wind-free tehnologija, samodejno čiščenje, SmartThings nadzor Srednji Sodoben, prefinjen
Samsung CEBU Brezžično upravljanje, samodejno čiščenje Srednji Moderen, minimalističen
Klimatske naprave Cooper & Hunter Klimatske naprave Daikin - Toplotne črpalke Daikin IR paneli Ecosun Klimatske naprave Gree Klimatske naprave Hisense Klimatske naprave LG - Toplotne črpalke LG Klimatske naprave Mitsubishi Electric - Toplotne črpalke Mitsubishi Electric Klimatske naprave Panasonic Klimatske naprave Samsung - Toplotne črpalke Samsung Klimatske naprave Toshiba

Ne veste, katero napravo izbrati?

Brez skrbi, strokovno svetovanje po meri!

Kontaktirajte nas
×